Διάφανη Αγάπη – Κυνηγώντας τον δολοφόνο του

Διάφανη Αγάπη – Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας
Κωνσταντίνου, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, Άννα Μάσχα, Μέγκι Σούλι και Θεοδώρα Σιάρκου είναι λίγα μόνο από τα ονόματα που θα δούμε στη νέα σειρά, σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη και προσαρμογή σεναρίου Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή. Ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο μυστήριο, αγωνία και αγάπη ξεκινά.

Διάφανη Αγάπη – Κυνηγώντας τον δολοφόνο του

Ο αστυνόμος Στέφανος Λεοντής, αποφασισμένος να αποκαλύψει τον δολοφόνο του και να προστατεύσει την εν διαστάσει σύζυγό του Άννα, κινείται στο χώρο του εγκλήματος. Παρακολουθεί τους συναδέλφους του Σπύρο, Χάρη, Στέλλα, καθώς και τον διευθυντή του τμήματος Νίκο Ραγκούση, όμως σύντομα συνειδητοποιεί ότι, ενώ ο ίδιος βλέπει τα πάντα, οι άλλοι δεν μπορούν να τον δουν. Ο λόγος; Είναι νεκρός. Παρά το γεγονός ότι μπορούσε να περάσει την κόκκινη πόρτα που οδηγεί στη μετά θάνατον ζωή, προτίμησε να μείνει στον επίγειο κόσμο ως φάντασμα.

Ξεκινά μια νέα “ζωή” για τον αδιάφθορο αστυνόμο Λεοντή με τα νέα δεδομένα που αντιμετωπίζει. Σημαντική σύμμαχος και συνοδοιπόρος του είναι η 17χρονη Φωτεινή, η οποία έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με τους νεκρούς και είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει. Μέσα από την έρευνά του, ο Λεοντής ανακαλύπτει ότι ο δολοφόνος του πιθανόν να είναι ένας από τους συναδέλφους του. Ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός ύποπτος. Καθώς η έρευνα προχωρά, συνειδητοποιεί ότι οι πιθανοί δράστες είναι πολλοί.

Ο Στέφανος Λεοντής, με την πολύτιμη βοήθεια της Φωτεινής, προσπαθεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο της δολοφονίας του και να αποτρέψει τον ίδιο δράστη από το να σκοτώσει την Άννα. Με αποφασιστικότητα και θάρρος, αξιοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγει και συνδυάζει τα στοιχεία για να φτάσει στην αλήθεια. Η αφοσίωση του στη δικαιοσύνη και η αγάπη του για την Άννα τον οδηγούν να συνεχίσει την αναζήτηση, παρά τις δυσκολίες και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει ως φάντασμα.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερ