Διάφανη Αγάπη – Κυκλοφόρησε το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ

Διάφανη Αγάπη – Το νέο teaser της αισθηματικής σειράς μυστηρίου “Διάφανη Αγάπη” μαγεύει το κοινό και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μια δολοφονία, διαλυμένες ζωές, πόνο, θλίψη και μια γυναίκα που βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο κεντρικός χαρακτήρας, ένας αστυνόμος, παλεύει ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία, καθώς η αγάπη είναι το μόνο που τον κρατά.

Διάφανη Αγάπη – Κυκλοφόρησε το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ

Στην ταράτσα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, βρίσκονται δύο πτώματα με τα όπλα δίπλα τους, υποδηλώνοντας ότι οι δύο άντρες πυροβόλησαν ο ένας τον άλλο. Οι μπλε φάροι της αστυνομίας φωτίζουν τη σκηνή του εγκλήματος, ενώ οι αστυνομικοί αποκλείουν την περιοχή. Ο αστυνόμος Στέφανος Λεοντής (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης) περπατά ανάμεσα στα πτώματα, απαρατήρητος από τους συναδέλφους του, Σπύρο (Μιχάλης Οικονόμου), Χάρη (Μιχάλης Σαράντης), Στέλλα (Θεόβη Στύλλου) και τον διευθυντή του τμήματος, Νίκο Ραγκούση (Νίκος Ψαρράς).

Παρόλο που η δεκαετής καριέρα του τον έχει φέρει αντιμέτωπο με πολλές δύσκολες υποθέσεις, αυτή η δολοφονία τον συγκλονίζει γιατί είναι η δική του. Ξαφνικά, μια κόκκινη πύλη εμφανίζεται, ανοίγοντας τον δρόμο σε έναν άλλο κόσμο. Εικόνες από το μέλλον τον εμποδίζουν να την περάσει, καθώς βλέπει τη σύζυγό του, Άννα Καραλή (Χαρά Μάτα Γιαννάτου), να κινδυνεύει. Αρνείται να περάσει την πύλη, αποφασισμένος να μείνει και να προστατεύσει τη γυναίκα του. Στη νέα του «ζωή», τον συνοδεύει η Φωτεινή (Μέγκι Σούλι), μια 17χρονη που είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει.

Η βοήθεια της Φωτεινής θα είναι καθοριστική για να αποτρέψει τη δολοφονία της Άννας; Το σενάριο υπογράφουν οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή, ενώ ο Σπύρος Ρασιδάκης αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία. Η μουσική είναι του Ανδρέα Κατσιγιάννη και η παραγωγή ανήκει στην Primavisione. Η σειρά βασίζεται στην ιταλική “La Porta Rossa”.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη ηθοποιοίΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερ