Διάφανη Αγάπη – Η υπόθεση και οι ηθοποιοί της σειράς

Διάφανη Αγάπη – Ο ALPHA ετοιμάζει πυρετωδώς το πρόγραμμα της νέας σεζόν, με έμφαση στη μυθοπλασία. Μία από τις αναμενόμενες σειρές είναι η “Διάφανη Αγάπη”, με έντονη ρομαντική ιστορία αγάπης, πλούσια σε ανατροπές και αγωνία. Το σενάριο υπογράφεται από το δίδυμο των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή, με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Σπύρου Ρασιδάκη.

Διάφανη Αγάπη – Η υπόθεση και οι ηθοποιοί της σειράς

Η σειρά προβάλλεται από την εταιρία παραγωγής Prima Visione και έχει στο καστ της δυνατά ονόματα όπως οι Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Άννα Μάσχα και πολλοί Γιώργος Νούσης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης. Η προβολή της θα γίνεται εβδομαδιαία στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Η υπόθεση εστιάζει στον κεντρικό ήρωα που πεθαίνει και βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους. Πρέπει να εξιχνιάσει τη δολοφονία του ενώ είναι νεκρός, έχοντας μόνο την αγάπη ως συντροφιά του. Το πλούσιο σενάριο προσφέρει έντονες συναισθηματικές στιγμές και αγωνία για την ανάλυση της αλήθειας πίσω από την τραγωδία του. Η “Διάφανη Αγάπη” αναμένεται να συνεχίσει την παράδοση του σταθμού στην παρουσίαση ποιοτικών και επιτυχημένων σειρών, προσφέροντας στους θεατές μια μοναδική εμπειρία τηλεοπτικής ψυχαγωγίας.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερ