Διάφανη Αγάπη – Επιστρέφει απο τους Νεκρούς – Βρίσκει τον δολοφόνο του

Διάφανη Αγάπη – Η νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου κάνει την πρεμιέρα της στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης υποδύεται έναν αστυνομικό που αντιμετωπίζει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του: τη δική του δολοφονία.

Διάφανη Αγάπη – Επιστρέφει απο τους Νεκρούς – Βρίσκει τον δολοφόνο του

Κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης, ο ίδιος δολοφονείται, αλλά αντί να περάσει στην άλλη ζωή, παραμένει στον γήινο κόσμο. Η αποστολή του είναι να βρει τον δολοφόνο του και να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του, αφού έχει δει σε όραμα ότι και αυτή κινδυνεύει από τον ίδιο δράστη. Πώς είναι να πεθαίνεις, αλλά να μένεις παγιδευμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους; Πώς είναι να πρέπει να εξιχνιάσεις τη δική σου δολοφονία ενώ είσαι νεκρός; Η σειρά αναδεικνύει την αγωνία και το μυστήριο μέσα από τη ζωή του αστυνομικού, που προσπαθεί να αποτρέψει μια δεύτερη τραγωδία.

Ένα όραμα τον καθοδηγεί, ενώ η πόρτα της άλλης ζωής παραμένει κλειστή γι’ αυτόν. Μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία, η μόνη του δύναμη είναι η αγάπη που τον κρατάει. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης και Βασίλης Ζαϊφίδης.

Η σειρά υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό με την πρωτότυπη πλοκή της και τους εξαιρετικούς της χαρακτήρες. Ανακαλύψτε το μυστήριο και ζήστε την αγωνία μαζί με τους πρωταγωνιστές, καθώς η αγάπη τους προσφέρει ελπίδα και δύναμη.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερ