Διάφανη Αγάπη – Αυτός είναι Ο ρόλος που θα υποδυθεί η Θεοδώρα Σιάρκου

Διάφανη Αγάπη – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές, καθώς η Πηνελόπη Καραλή, μια αθόρυβη σύζυγος και υποστηρικτική μητέρα, θα βρεθεί στο προσκήνιο. Η Θεοδώρα Σιάρκου, η οποία ενσαρκώνει την Πηνελόπη, μίλησε σε συνέντευξη της για τον ρόλο της στη σειρά του ALPHA.

Διάφανη Αγάπη – Αυτός είναι Ο ρόλος που θα υποδυθεί η Θεοδώρα Σιάρκου

Παρόλο που η Σιάρκου έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα της σειρά, δεν ξεχνά τον ρόλο της Χριστίνας στις “Ψυχοκόρες”. Η ίδια προσπαθεί να κατανοήσει, μέσα από την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, αν “Στους δύο, τρίτος χωρεί”. Η ηθοποιός αναφέρει πως η Χριστίνα ήταν ένας αδυσώπητος και κακοποιητικός χαρακτήρας, ένας ρόλος που δεν είχε ξαναπαίξει στην τηλεόραση, καθώς οι περισσότερες δουλειές της ήταν κωμωδίες. Για την Σιάρκου, αυτή η πρόκληση την έβαλε στη διαδικασία να υποδυθεί κάτι ακραίο και δύσκολο, θεωρώντας πως ένας ηθοποιός πρέπει να είναι συνεπής και να προσπαθεί να παίξει τα πάντα.

Η Θεοδώρα Σιάρκου πιστεύει πως οι κακοί χαρακτήρες υπήρξαν κάποτε θύματα, κάτι που τους ώθησε να λειτουργήσουν διαφορετικά. Η Πηνελόπη Καραλή, μητέρα της Άννας και της Βικτώριας, είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της και έχει αδυναμία στις κόρες και τα εγγόνια της. Παρά τις δυσκολίες στη σχέση με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Καραλή, που είναι αυστηρός και τραχύς χαρακτήρας, η Πηνελόπη προσπαθεί να διατηρεί την αρμονία στην οικογένεια, λειτουργώντας πυροσβεστικά στις έντονες σχέσεις μεταξύ του πατέρα και της Άννας.

Η σειρά συνδυάζει το αισθηματικό με το αστυνομικό και τα μεταφυσικά στοιχεία, καθιστώντας την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Το σενάριο υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή, ενώ τη σκηνοθεσία επιμελείται ο Σπύρος Ρασιδάκης. Η Θεοδώρα Σιάρκου εκφράζει τη χαρά της για τη συνεργασία με τον ALPHA, ο οποίος έχει δείξει μεγάλη αγάπη και στήριξη στη μυθοπλασία τα τελευταία χρόνια, και ανυπομονεί να δουλέψει με εκλεκτούς συναδέλφους.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Διάφανη ΑγάπηΔιάφανη Αγάπη alpha tvΔιάφανη Αγάπη αλφαΔιάφανη Αγάπη Άννα ΜάσχαΔιάφανη Αγάπη εξελίξειςΔιάφανη Αγάπη επεισόδιαΔιάφανη Αγάπη νέα σειράΔιάφανη Αγάπη σποιλερ