Χρήματα μέσω Fiverr

Χρήματα μέσω Fiverr – Ένας έξυπνος τρόπος, αλλά άγνωστος για πολλούς, με τον οποίο κερδίζεις χρήματα βάζοντας Freelancers να δουλεύουν για εσένα.

Χρήματα μέσω Fiverr

Εισαγωγή στη μέθοδο

Η ακόλουθη μέθοδος αποτελεί μεταπώληση online υπηρεσιών μεταξύ των ιστοσελίδων Fiverr και Freelancer και βασίζεται στη μεγάλη διαφορά του κόστους ακριβώς των ίδιων υπηρεσιών. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το κόστος των υπηρεσιών στο Fiverr αντιστοιχεί σε μόλις $5, ενώ στην Freelancer όλες οι υπηρεσίες ξεκινούν από $30, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή η διαφορά δημιουργεί ένα εύκολο κέρδος από την μεταπώληση. Σκοπός αυτής της μεθόδου είναι να βρίσκουμε τον πιθανό αγοραστή μέσω της Freelancer και τον πωλητή μέσω του Fiverr. Με αυτό τον τρόπο γινόμαστε ένας έξυπνος μεταπωλητής online υπηρεσιών που κερδίζει από τη διαφορά του κόστους των υπηρεσιών με ελάχιστη προσπάθεια.

Προοπτική κέρδους

Αν εφαρμόσουμε αυτή τη μέθοδο πετυχαίνοντας μόνο μια μεταπώληση υπηρεσίας, τότε το ελάχιστο κέρδος αναλογεί σε $30 – $5 – (30*0,13) = $21,1 τη μέρα!

Αναλυτικά: $30 = έσοδα από την freelancer – $30*0,13 = $3,4 τέλη στην Freelancer – $5 κόστος εργασίας του πωλητή στο Fiverr.

Αν καταφέρουμε να πετύχουμε καθημερινές μεταπωλήσεις τότε τα έσοδά μας θα ανέρχονται σε $21,1 * 30 = $633 το μήνα!

Βήματα

  • 1. Κάνουμε εγγραφή στο Fiverr.
  • 2. Κάνουμε εγγραφή στην Freelancer και συμπληρώνουμε το profile.
  • 3. Αναζητούμε ευκαιρίες εργασίας στις κατηγορίες που μας ενδιαφέρουν στην Freelancer, ενώ παράλληλα ψάχνουμε στο Fiverr τα κατάλληλα άτομα.
  • 4. Μόλις βρούμε το κατάλληλο άτομο στο Fiverr, ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί του, μέσω email, ώστε να πάρουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πριν κλείσουμε τη συμφωνία.
  • 5. Στην Freelancer κάνουμε Bid στην εργασία που μας ενδιαφέρει, γράφοντας τις πληροφορίες που μας έδωσε ο προηγούμενος από το Fiverr.
  • 6. Αν μας επιλέξει ο εργοδότης από την Freelancer τότε πάμε στο Fiverr και κλείνουμε τη συμφωνία, αλλιώς συνεχίζουμε με παρόμοιο τρόπο κάνοντας Bid σε άλλη εργασία.

Ιδέες

  • Μια από τις καλύτερες επιλογές για να εφαρμόσουμε στην πράξη αυτή τη μέθοδο, είναι να επιλέξουμε δουλειές από την κατηγορία social media marketing. Στην Freelancer υπάρχουν δεκάδες εργοδότες που προσφέρουν εκατοντάδες δολάρια για να τους προωθήσει κάποιος στο Facebook ή στο Twitter ή για να αποκτήσουν Views στο Youtube κλπ. Την ίδια ώρα στο Fiverr αυτές οι υπηρεσίες προσφέρονται μόλις με $5. Όταν το ποσό είναι αρκετά μεγάλο, τότε μπορεί να γίνει συνεργασία με περισσότερα από 1 ή 2 άτομα του Fiverr.
  • Η κατηγορία SEO & Link Building είναι ιδιαίτερα ελκυστική, καθώς στο Fiverr υπάρχουν δεκάδες άτομα που μπορούν δώσουν άμεσα αποτελέσματα με τόσο χαμηλό κόστος. Εδώ βέβαια θα πρέπει πρώτα να ζητηθούν αποδεικτικά στοιχεία από τα συγκεκριμένα άτομα, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα αξιοπιστίας.
fiverr freelancersfreelancer fiverrmarketingβγαλτε λεφτα απο το τιποταθελω χρηματα τωρακερδος μεσω ιντερνετλεφτα απο κλικλεφτα απο το ιντερνετ 2019λεφτα απο το σπιτιΧρήματα μέσω Fiverr