ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ: Πιθανότατα το θησαυροφυλάκιο των Μακεδόνων στο κέντρο του Τύμβου Καστά!

Τις τελευταίες ώρες έντονη είναι η φημολογία τόσο στην περιοχή της Αμφίπολης όσο και στο διαδίκτυο ότι στο κέντρο του μνημείου υπάρχει κάτι ασύλληπτο για τα δικά μας μάτια, κάτι το απίστευτο, κάτι το μοναδικό! Επιπρόσθετα, σύμφωνα με αποκλειστικές…

(;;;λίγο κράτει λεβέντες…..δείτε τους συνδέσμους να δείτε απο πότε φωνάζουμε)

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα ευρήματα από τον πολύ μικρότερο σε έκταση τάφο του Φιλίππου Β” στη Βεργίνα.

….πληροφορίες του Amfipoli News, μεγάλες ποσότητες χρυσού και κτερισμάτων φαίνεται να εντοπίστηκαν (με ειδικό εξοπλισμό) στο κέντρο του Τύμβου Καστά.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το εσωτερικό του Τύμβου έχει δαιδαλώδη κτίσματα και μυστικούς χώρους (βιβλιοθήκες, θησαυροφυλάκια κτλ)!(Ξέρουν τι έχει εκεί και βάζουν ειδικούς άσχετους τύπου περιστέρι να το καλύψουν ο θέμα! επίσης φίλος της σελίδας μας είχε πει οτι είχαν πάει νύχτα εκεί στρατός και φόρτωσαν !!!τι; μάλλον θησαυρούς! )

Πως την πάτησαν με την ΑΜΦΙΠΟΛΗ…Την πατήσαν οι πολιτικοί υπάλληλοι της Αγγλίας με την Αμφίπολη…. Όλα καλά τα είχαν προγραμματίσει εδώ και δεκαετίες… Υπηρεσία παράχωσης αρχαιοτήτων είχαν φτιάξει στο υπουργείο πολιτισμού, μη τυχόν και ξεπηδήσει κάτι απο τα σπλάχνα της Ελλάδος και αρχίσει και ξυπνα ο Ραγιάς και πάρει τα πάνω του… τι λέγαμε τότε (Τώρα παίζουν το άλλο σενάριο…. Έχει συληθεί ο τάφος…μας προλάβαν άλλοι….κοκ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ για να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους…..)

[via]

amfipolithisavrofylakio makedonontymvos kasta