Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδιο 53, 54, 55

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδιο 53, 54, 55 Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο  της ΕΡΤ …

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδιο 53, 54, 55

  • Ένα ερωτικό γράμμα φθάνει στα χέρια της Κατερίνας και θα γίνει η αφορμή να περάσει την πιο όμορφη και παθιασμένη ερωτική βραδιά με τον Παναγή!
  • Τα περιθώρια για την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης Παναγή και Κατερίνας αρχίζουν να στενεύουν…
  • Η Κατερίνα με τον Παναγή προσπαθούν να κρύψουν την ευτυχία τους απ’ όλους και το παίζουν θυμωμένοι και τσακωμένοι μεταξύ τους, ενώ ο παπάς γίνεται ο κρυφός σύμμαχος του Παναγή στην προσπάθειά του ν’ ανακαλύψει ποιος έχει στείλει τα γράμματα στα εγγόνια.
  • Θα φτάσουν, άραγε, στον κρυφό αποστολέα, τον Βαγγέλα, αποκαλύπτοντας την απάτη του;

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδιο 53

Η Φιλιώ, σοκαρισμένη που πήγε να τη φιλήσει ο Ηλίας, προσπαθεί να το κρύψει από τον Παρασκευά. Ο Παρασκευάς, όμως, ψυχανεμίζεται ότι κάτι έγινε και πάει στο σπίτι του Ηλία να ζητήσει εξηγήσεις. Η κατάσταση ανάμεσα στους δύο άντρες είναι έκρυθμη. Η Κατερίνα με τον Παναγή προσπαθούν να κρύψουν την ευτυχία τους απ’ όλους και το παίζουν θυμωμένοι και τσακωμένοι μεταξύ τους, ενώ ο παπάς γίνεται ο κρυφός σύμμαχος του Παναγή στην προσπάθειά του ν’ ανακαλύψει ποιος έχει στείλει τα γράμματα στα εγγόνια.

Θα φτάσουν, άραγε, στον κρυφό αποστολέα, τον Βαγγέλα, αποκαλύπτοντας την απάτη του; Την ίδια ώρα, η Μυρτώ με τον Στάθη στην Αθήνα τσακώνονται, για ακόμη μια φορά, ενώ ο Λουκάς είναι αποφασισμένος να κατέβει στον Πλάτανο έχοντας καταστρώσει ένα ακόμα σχέδιο, για να κερδίσει την Κατερίνα. Η Μάρμω αποφασίζει να πάρει την Πάολα και να πάει για τρούφες, καθώς ο Κανέλλος κάνει έναν συνειρμό που τον οδηγεί στην αποκάλυψη της κρυφής σχέσης Κατερίνας-Παναγή!

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδιο 54

Ο Κανέλλος ανακαλύπτει τη σχέση του Παναγή με την Κατερίνα και θυμώνει με τον κολλητό του, ενώ το παιχνίδι Θοδωρή, Τζώρτζη και Χρύσας με τα μηνύματα συνεχίζεται. Η επίσκεψη του Παρασκευά στον Ηλία έχει αποτέλεσμα ο Παρασκευάς να απέχει από το συμβούλιο για πρώτη φορά και να αφιερώσει ολόκληρη την ημέρα στη γυναίκα και στο σπίτι του, γεγονός που κάνει τη Φιλιώ να πετάει από τη χαρά της. Ο παπα-Ανδρέας, με έξυπνο τρόπο, ηγείται του συμβουλίου και προτείνει τον ανοιχτό διαγωνισμό Πλατανιωτών και Αθηναίων, προκειμένου να δοθεί μια οριστική λύση στα πισώπλατα μαχαιρώματα. Θα δοθεί, άραγε, λύση ή τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα; Ο Λουκάς ξαφνιάζει την Κατερίνα, καθώς έχει επιστρέψει από την Αμερική για να κάνει Χριστούγεννα μαζί της. Η επιστροφή του, όμως, θα φέρει τα πάνω κάτω, για ακόμα μια φορά, στη σχέση της με τον Παναγή.

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδιο 55

Η πρόταση του παπα-Αντρέα, ν’ αγωνιστούν Πλατανιώτες εναντίον εγγονών, φέρνει ένταση στο συμβούλιο. Η Κατερίνα αντιμετωπίζει με αμηχανία τον ερχομό του Λουκά και προσπαθεί να του πει να χωρίσουν, αλλά ο Λουκάς, που λειτουργεί βάσει σχεδίου, δεν της δίνει ευκαιρία. Τελικά, ο Παναγής βλέπει κατά λάθος την Κατερίνα να τον φιλάει και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, με τον νεαρό δασονόμο να νιώθει προδομένος. Ο Σίμος, πιστεύοντας πως κάτι τρέχει μεταξύ Παναγή-Κικής, προσπαθεί να αποφύγει την Τούλα, για να μην αποκαλύψει το «μυστικό», ενώ τόσο στο χωριό όσο και στο σπίτι των εγγονών επικρατεί αναβρασμός για το αν οι δυο πλευρές θα δεχτούν να αγωνιστούν. Ο Παναγής, όμως, δεν συμμετέχει, καθώς έχει πάρει μια απόφαση που θα ανατρέψει τα πάντα! Την ίδια ώρα, ο Λουκάς βάζει σε εφαρμογή το Plan b…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο – Επεισόδιο 54, 55, 56, 57

Για την αρχική σελίδα «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» πατήστε ΕΔΩ

Χαιρέτα μου τον πλάτανοΧαιρέτα μου τον Πλάτανο επεισόδιαΧαιρέτα μου τον Πλάτανο επόμενα επεισόδιαΧαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδιο 53Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδιο 54Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδιο 55