Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο Επεισόδια: Η Κατερίνα εξαφανίζεται από το χωριό

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο Επεισόδια: Ο Τζώρτζης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Μυρτώς και η Κατερίνα με τον Θοδωρή φαίνεται ότι «τσιμπάνε» το δόλωμα!

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο Επεισόδια: Η Κατερίνα εξαφανίζεται από το χωριό

Ο Παρασκευάς με τον Χαραλάμπη τούς καλούν για φαγητό, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια και να εξευμενίσουν τη Μυρτώ. Η Κατερίνα στο σπίτι του προέδρου έχει μια συνάντηση με τον Παναγή, που προκαλεί και στους δύο τρομερή αμηχανία, ενώ την ίδια στιγμή ο Λουκάς πηγαίνει να τη βρει στο χωριό και συστήνεται ως αρραβωνιαστικός της, γεγονός που ξαφνιάζει τον Παναγή.

Η Κατερίνα φεύγει από το σπίτι του Παρασκευά και ο Λουκάς την ακολουθεί. Το σχέδιο του Ηλία με τις εκπτώσεις και τις υπογραφές έχει μεγάλη επιτυχία. Ο Στάθης έρχεται στο χωριό και ψάχνει την Κατερίνα, η οποία όμως αγνοείται μετά τη φυγή της από το σπίτι, με αποτέλεσμα να αναστατωθεί ολόκληρο το χωριό.

Η Φιλιώ βάζει τα μεγάλα μέσα για να τη βρει και αποκαλύπτεται πως στο χωριό έχει μόλις καταφτάσει ένας μυστηριώδης άντρας…

Για την αρχική σελίδα «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΧαιρέτα μου τον πλάτανοΧαιρέτα μου τον Πλάτανο επεισόδιαΧαιρέτα μου τον Πλάτανο επόμενα επεισόδιαΧαιρέτα μου τον Πλάτανο ερτ