Bahar – Το μυστικό αποκαλύπτεται – Η Πάρλα στο στόχαστρο

Bahar – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι θεαματικές με την αποκάλυψη για την Πάρλα να έρχεται στο προσκήνιο. Η Ρενγκίν εντείνει τις πιέσεις για να προχωρήσουν τα γεγονότα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Bahar – Το μυστικό αποκαλύπτεται – Η Πάρλα στο στόχαστρο

Αναγκάζει την Τσαλά να προκαλέσει σοβαρό πλήγμα στη σχέση της με τη Μπαχάρ. Η Τσαλά, έχοντας στα χέρια της το τεστ DNA, αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στη Μπαχάρ. Η Μπαχάρ σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι η κόρη της Ρενγκίν, η Πάρλα, είναι παιδί του Τιμούρ. Η είδηση πέφτει σαν βόμβα και η Μπαχάρ συνειδητοποιεί πόσο ανόητη υπήρξε που πίστεψε στα ψέματα του Τιμούρ για τόσα χρόνια. Στην ίδια στιγμή, η Σερέν την ενημερώνει ότι είδε σε πλάνα από τις κάμερες της φωτιάς στο νοσοκομείο τον Τιμούρ και τη Ρενγκίν να φιλιούνται.

Η Μπαχάρ, με δάκρυα στα μάτια, μονολογεί, “Εγώ υπέφερα και εκείνοι απολάμβαναν τη ζωή τους”, ενώ η Σερέν και η Τσαλά προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τρεις γυναίκες αποφασίζουν να κάνουν μια βόλτα με το αυτοκίνητο την επόμενη μέρα. Η Μπαχάρ, με σκοπό να προετοιμάσει τα παιδιά της, τους αποκαλύπτει την αλήθεια: “Όταν παντρευτήκαμε με τον πατέρα σας ήμασταν πολύ νέοι. Εκείνος έκανε πολλά λάθη, και η Ρενγκίν ήταν ένα από αυτά. Ωστόσο, υπάρχει και κάποιο άλλο πρόσωπο που δεν φταίει, η Πάρλα, η οποία είναι αδελφή σας.” Τα παιδιά σοκάρονται από την είδηση. Η Ουμάι αντιδρά: “Πώς μπορεί να είναι αθώα;

Τα ήξερε όλα από την αρχή και δεν είπε τίποτα”, ενώ ο Ουράς θέλει να βρει τον πατέρα του. Η Μπαχάρ τους εμποδίζει, τους αγκαλιάζει και τους λέει: “Έχετε πολλές ερωτήσεις, αλλά πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι μέχρι να κάνω ό,τι πρέπει.” Παράλληλα, ο διευθυντής της κλινικής επιπλήττει τον Τιμούρ και τον Εβρέν για τον πρόσφατο καυγά τους.

Για την αρχική σελίδα « Bahar » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

BAHARbahar epomena epeisodiabahar exelixeisBahar spoilerBAHAR ΕΠΕΙΣΟΔΙΑBahar σκαιBahar τρειλερ