Bahar – Τιμούρ – Ρενγκίν χάνουν τα πάντα και μένουν στον άσσο

Bahar – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι ανατροπές είναι σοκαριστικές καθώς ο Τιμούρ και η Ρενγκίν απολύονται από τις θέσεις τους. Η φωτιά στο νοσοκομείο οδηγεί την ασφαλιστική εταιρεία να ερευνήσει το περιστατικό και να συλλέξει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Bahar – Τιμούρ – Ρενγκίν χάνουν τα πάντα και μένουν στον άσσο

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η κάμερα καταγράφει μια συγκινητική στιγμή μεταξύ του Τιμούρ και της Ρενγκίν, και τα πλάνα διαρρέουν στο προσωπικό. Το σκάνδαλο προκαλεί την αντίδραση του αρχίατρου, ο οποίος απαιτεί την παραίτηση και των δύο. Στο μεταξύ, η Μπαχάρ ανακαλύπτει ένα σοκαριστικό γεγονός κατά τη διάρκεια ραντεβού με τη δικηγόρο της. Μαθαίνει ότι κληρονόμησε την περιουσία του πεθερού της, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού που η οικογένεια κατοικούσε για χρόνια. Ωστόσο, η Νεβρά υποθήκευσε το σπίτι χωρίς να το αναφέρει στη Μπαχάρ και έγινε θύμα απάτης, χάνοντας τα χρήματα από την υποθήκη.

Τώρα, η Μπαχάρ πρέπει να βρει τρόπο να επιστρέψει τα χρήματα που της στερήθηκαν. Παράλληλα, ο Τιμούρ βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το δικαστήριο παραδίδει προσωρινά την οικία Γιαβούζογλου στη Μπαχάρ, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της υποθήκης. Έτσι, ο Τιμούρ και η Νεβρά αναγκάζονται να μετακομίσουν σε ξενοδοχείο, ενώ η μητέρα της Μπαχάρ και τα παιδιά εγκαθίστανται στο σπίτι. Δυστυχώς, η Μπαχάρ δεν απολαμβάνει για πολύ τη νέα κατάσταση, καθώς μαθαίνει από εξετάσεις ότι το σώμα της απορρίπτει το μόσχευμα, και η υγεία της είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα « Bahar » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

BAHARbahar epomena epeisodiabahar exelixeisBahar spoilerBAHAR ΕΠΕΙΣΟΔΙΑBahar σκαιBahar τρειλερ