Bahar – Θρήνος – Ο Τιμούρ αφήνει την τελευταία του πνοή

Bahar – Ο Τιμούρ πάει να βρει την Μπαχάρ με τα χαρτιά του διαζυγίου. «Θα σου δώσω το διαζύγιο, τελικά, και ό,τι άλλο θέλεις, αρκεί να με αφήσεις να γίνω δότης. Μετάνιωσα για όσα σου έκανα, άφησέ με να κάνω μια φορά κάτι καλό για εσένα και τα παιδιά μας», εκείνη συγκινείται, δέχεται και αγκαλιάζονται, ενώ όλη η οικογένεια είναι ευτυχισμένη.

Bahar – Θρήνος – Ο Τιμούρ αφήνει την τελευταία του πνοή

Η μεγάλη μέρα έχει πια φτάσει και η αγωνία για όλους είναι στα ύψη. Η μια ομάδα χειρουργών αναλαμβάνει τον Τιμούρ με επικεφαλής τον Εβρέν και βοηθό του τον Αζίζ, και η άλλη ομάδα την Μπαχάρ. Πρέπει όλα να γίνουν στον χρόνο τους. Μόνο που μια αναποδιά αλλάζει όλα τα δεδομένα. Ο Τιμούρ παθαίνει ανακοπή, πριν προλάβει ο Εβρέν να πάρει εμφύτευμα για την Μπαχάρ, ενώ την Μπαχάρ την έχουν ήδη ανοίξει και έχουν αφαιρέσει το άρρωστο κομμάτι της.

Πρέπει άμεσα όμως να της κάνουν τη μεταμόσχευση καθώς αιμορραγεί ασταμάτητα και κινδυνεύει να πέσει σε κώμα, ενώ ο Εβρέν προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή τον Τιμούρ. Ο Αζίζ μιλάει στον πατέρα του και τον παρακαλάει να μην πεθάνει! Τα μηχανήματα όμως δείχνουν πως σταμάτησαν να λειτουργούν τα ζωτικά του όργανα.

Για την αρχική σελίδα « Bahar » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

BAHARbahar 4ος κυκλοςbahar epomena epeisodiabahar exelixeisBahar spoilerBAHAR ΕΠΕΙΣΟΔΙΑBahar σκαι