Bahar – Σύζυγος και ερωμένη στα μαχαίρια

Bahar – Ο Τιμούρ είναι έξαλλος με την Μπαχάρ. Όχι μόνο κινήθηκε πίσω από την πλάτη του και κατάφερε να προσληφθεί στο νοσοκομείο του, αλλά τώρα θα πρέπει να παριστάνουν και τους ξένους. Η Νεβρά τον συμβουλεύει να δώσει τόπο στην οργή και να την αφήσει να κάνει αυτό που θέλει.

Bahar – Σύζυγος και ερωμένη στα μαχαίρια

Αν την πιέσει υπερβολικά, οι συνέπειες για την οικογένεια Γιαβούζογλου θα είναι δραματικές, πολύ περισσότερο απ’ όσο μπορεί να φανταστεί αυτή τη στιγμή η Μπαχάρ: «Θέλει να γίνει γιατρός; Ναι θα πεις. Θέλει να αγοράσει τσάντα; Ναι θα πεις! Σε ό,τι θέλει θα της λες ναι», του τονίζει και εκείνος πηγαίνει το βράδυ να τη βρει στο σπίτι της μητέρας της και αφού της ζητάει συγγνώμη, της λέει στη συνέχεια πως είναι εντάξει από εκείνον να γίνει γιατρός. Επιστρέφουν σπίτι και στήνουν μια οικογενειακή γιορτή.

Η Μπαχάρ αφού μαθαίνει ότι στο νοσοκομείο εκτός από τον Τιμούρ και τον Ουράς, εργάζεται και η Ρενγκίν, πάει να τη βρει στο γραφείο της, αλλά η γιατρός την υποδέχεται ψυχρά. Αργότερα, ο Τιμούρ αποφασί ζει να δώσει στην Μπαχάρ ένα μάθημα για το πώς είναι πραγματικά το να δουλεύεις σε ένα μεγάλο νοσοκομείο. Έτσι, της αναθέτει την πρώτη της εφημερία, αναγκάζοντάς τη να χάσει το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους. «Επίτηδες το έκανες; Ήξερες ότι είναι τα γενέθλια της Ουμάι», του λέει, αλλά εκείνος της απαντάει: «Έτσι είναι το να είσαι γιατρός».

Την ίδια ώρα, η Ρενγκίν συναντά έναν άντρα από το παρελθόν της, συγκεκριμένα τον αδελφό της, που δεν έχουν καλές σχέσεις και ο οποίος την εκβιάζει: «Αν δεν κάνεις αυτό που θα σου πω, θα καταστρέψω την τέλεια ζωή σου μ’ ένα σκάνδαλο». Η πρώτη εφημερία της Μπαχάρ στο Γυναικολογικό Τμήμα της Ρενγκίν πηγαίνει αρκετά καλά, όμως ο ασυγκράτητος συναισθηματισμός της την οδηγεί σε σύγκρουση μαζί της.

Για την αρχική σελίδα « Bahar » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

BAHARbahar epomena epeisodiabahar exelixeisBahar spoilerBAHAR ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ