Bahar – Η Μπαχάρ στήνει παγίδα στον Τιμούρ

Bahar – Η ζωή της Μπαχάρ αλλάζει δραματικά στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ. Όταν ανακαλύπτει τη σχέση του Τιμούρ με τη Ρενγκίν, νιώθει ότι ο κόσμος της καταρρέει και ότι όλα όσα πίστευε ήταν ψέματα. Παρά την άρνηση του Τιμούρ να παραδεχτεί την απιστία του, η Μπαχάρ αποφασίζει να τον εκθέσει.

Bahar – Η Μπαχάρ στήνει παγίδα στον Τιμούρ

Οργανώνει ένα ρομαντικό δείπνο για τον σύζυγό της, αλλά όταν εκείνος φτάνει, βρίσκει τη Ρενγκίν που του αποκαλύπτει ότι η Μπαχάρ γνωρίζει τα πάντα. Ο Τιμούρ φεύγει αναστατωμένος, αποφασισμένος να βρει τη Μπαχάρ και να σώσει το γάμο του. Φτάνοντας στο σπίτι, ο Τιμούρ συνειδητοποιεί τον μεγαλύτερο εφιάλτη του: η Μπαχάρ έχει φύγει, αφήνοντάς του μόνο τα πράγματά της. Σπαράζοντας σε κλάματα, ο Τιμούρ προσπαθεί να την εντοπίσει, ενημερώνοντας τα παιδιά τους για την κατάσταση.

Την επόμενη μέρα, η Μπαχάρ επισκέπτεται δικηγόρο για να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Παράλληλα, ο Τιμούρ ψάχνει παντού και ενημερώνει τα παιδιά για την αποκάλυψη της απιστίας. Η Μπαχάρ, σοκαρισμένη αλλά αποφασισμένη, εμφανίζεται στο νοσοκομείο όπου απαιτεί συνάντηση με τη Ρενγκίν και τον Τιμούρ. Η νέα της στάση δεν θυμίζει την προηγούμενη, ευκολόπιστη Μπαχάρ. Ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ανεχτεί άλλα ψέματα και προειδοποιεί τη Ρενγκίν να φύγει από το νοσοκομείο αλλιώς θα αποκαλύψει δημόσια τον ρόλο της στη διάλυση της οικογένειάς της.

Στον Τιμούρ δηλώνει ότι η σχέση τους τελείωσε, αν και δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τη διαδικασία του διαζυγίου. Ο Τιμούρ αρνείται να της δώσει διαζύγιο, αλλά η Μπαχάρ είναι αποφασισμένη να τερματίσει τον γάμο. Αποχωρεί αφήνοντας τους δυο τους να τσακώνονται και συναντάει τα παιδιά της. Μαζί αποφασίζουν να κάνουν μία νέα αρχή. Ο Τιμούρ επιστρέφει στο άδειο σπίτι του, συνειδητοποιώντας ότι έχασε για πάντα την Μπαχάρ.

Για την αρχική σελίδα « Bahar » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

BAHARbahar epomena epeisodiabahar exelixeisBahar spoilerBAHAR ΕΠΕΙΣΟΔΙΑBahar τρειλερ