Bahar – Η Μπαχάρ εκδικείται Τιμούρ – Ρενγκίν

Bahar – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές. Η Μπαχάρ ζητά διαζύγιο, εκβιάζει και διώχνει τη Ρενγκίν από το νοσοκομείο. Η παράνομη σχέση της Ρενγκίν με τον Τιμούρ αποκαλύπτεται στην Μπαχάρ και όλα αλλάζουν.

Bahar – Η Μπαχάρ εκδικείται Τιμούρ – Ρενγκίν

Η Μπαχάρ απαιτεί από τη Ρενγκίν να φύγει από το νοσοκομείο και ξεκινάει τις διαδικασίες διαζυγίου από τον Τιμούρ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ζωή της Μπαχάρ αλλάζει ριζικά. Ανακαλύπτει ότι ο Τιμούρ και η Ρενγκίν διατηρούν παράνομη σχέση και νιώθει ότι η ζωή της ήταν γεμάτη ψέματα. Ο Τιμούρ δεν παραδέχεται την απιστία του, και η Μπαχάρ αποφασίζει να τον ξεσκεπάσει. Κλείνει ραντεβού για ρομαντικό δείπνο με τον σύζυγό της. Όταν ο γιατρός φτάνει, συναντά τη Ρενγκίν που τον ενημερώνει ότι η Μπαχάρ την κάλεσε εκεί.

Έτσι, καταλαβαίνουν ότι η Μπαχάρ γνωρίζει για τη σχέση τους. Ο Τιμούρ φεύγει αμέσως για να βρει την Μπαχάρ, νιώθοντας απαίσια και μετανιωμένος. Έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στο γάμο του και να χωρίσει από τη Ρενγκίν. Όταν επιστρέφει στο σπίτι, αντιλαμβάνεται πως ο εφιάλτης του έχει γίνει πραγματικότητα. Η Μπαχάρ έχει μαζέψει τα πράγματά της και τον έχει εγκαταλείψει. Ο γιατρός κλαίει απεγνωσμένα, ενώ η Μπαχάρ επισκέπτεται δικηγόρο για να ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου.

Ο Τιμούρ την ψάχνει παντού και ενημερώνει τα παιδιά του για την αλήθεια, ότι η μητέρα τους ανακάλυψε την απιστία του. Η Μπαχάρ, σοκαρισμένη, προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της για το καλό των παιδιών της. Εμφανίζεται στο νοσοκομείο και απαιτεί να μιλήσει με τη Ρενγκίν και τον Τιμούρ. Η Μπαχάρ δεν θυμίζει πλέον την ευκολόπιστη και καλόκαρδη γυναίκα που μπορούσαν να κοροϊδέψουν. Ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ανεχτεί άλλα ψέματα. Απαιτεί από τη Ρενγκίν να φύγει από το νοσοκομείο, απειλώντας να αποκαλύψει σε όλους την παράνομη σχέση τους.

Στον Τιμούρ λέει ότι τελείωσαν, αλλά δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει μαζί του. Εκείνος απαντά ότι δεν θα της δώσει διαζύγιο, αλλά η Μπαχάρ είναι αποφασισμένη να τελειώσει αυτόν το γάμο. Η Ρενγκίν σοκάρεται, και η Μπαχάρ φεύγει, αφήνοντάς τους να τσακώνονται. Συναντά τα παιδιά της, και αποφασίζουν να κάνουν μια νέα αρχή. Ο Τιμούρ επιστρέφει στο άδειο σπίτι του, απαρηγόρητος, και καταλαβαίνει ότι έχασε για πάντα την Μπαχάρ.

Για την αρχική σελίδα « Bahar » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

BAHARbahar epomena epeisodiabahar exelixeisBahar spoilerBAHAR ΕΠΕΙΣΟΔΙΑBahar σκαιBahar τρειλερ