Bahar – Η Μπαχάρ αργοσβήνει στα χέρια του Εβρέν

Bahar – Η Μπαχάρ ελπίζει ότι η ζωή της μπαίνει σε μια σειρά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά οι εξετάσεις αποκαλύπτουν μια νέα κρίση: ο οργανισμός της απορρίπτει το μόσχευμα και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Επείγοντα μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της ανακοινώνουν ότι θα χρειαστεί νέο μόσχευμα. Η κυρία Νεβρό υπόσχεται στη Μπαχάρ ότι αυτή τη φορά ο Τιμούρ θα είναι ο δότης.

Bahar – Η Μπαχάρ αργοσβήνει στα χέρια του Εβρέν

Παρά τις διαβεβαιώσεις, η Μπαχάρ αρνείται να δεχτεί βοήθεια από τον Τιμούρ ή τη μητέρα του, φοβούμενη ότι μπορεί να της ζητήσουν κάτι σε αντάλλαγμα, όπως το σπίτι των Γιαβούζογλου.

Οι αγαπημένοι της Μπαχάρ υποβάλλονται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν μπορούν να γίνουν δότες, ενώ η ψυχολογική κατάσταση του Τιμούρ χειροτερεύει. Ένα βράδυ, καταναλώνει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και, μεθυσμένος, πηγαίνει στο σπίτι της Μπαχάρ με τον Ουράς, προσπαθώντας να της μιλήσει. Παράλληλα, η Παρλά, επιδιώκοντας να πληγώσει την Ουμάι, της στέλνει τα είδη ζωγραφικής που είχε αγοράσει ο Τιμούρ. Η Ουμάι ξεσπά με θυμό, καθώς ο πατέρας της της είχε απαγορεύσει να ακολουθήσει την τέχνη που αγαπούσε. Επιστρέφοντας στο σπίτι της, βλέπει το αμάξι του Τιμούρ και, σε έξαλλη κατάσταση, παίρνει ένα ρόπαλο και σπάει τα τζάμια του αυτοκινήτου.

Ο θόρυβος αναγκάζει τη Μπαχάρ, τον Τιμούρ και τον Ουρά να βγουν έξω και να προσπαθήσουν να την ηρεμήσουν. Ο Τιμούρ, συνειδητοποιώντας την καταστροφή που έχει προκαλέσει στην οικογένειά του, κλαίει καθώς συνειδητοποιεί ότι τα παιδιά του τον μισούν. Την επόμενη ημέρα, ο δρ Εβρέν κάνει μυστικές εξετάσεις και ανακαλύπτει ότι είναι συμβατός για δότης. Τώρα η Μπαχάρ πρέπει να επιλέξει ποιον θα εμπιστευτεί ως δότη και ποιον ως χειρουργό. Τελικά, αποφασίζει να εμπιστευτεί τον Εβρέν ως χειρουργό και να δεχτεί το μόσχευμα από τον Τιμούρ, αναλαμβάνοντας την πιθανότητα να ζητήσει κάτι σε αντάλλαγμα.

Όλοι ετοιμάζονται για το σοβαρό χειρουργείο, ενώ η Παρλά και η Ουμάι, με τη βοήθεια ενός κοινού φίλου, καταφέρνουν να συμφιλιωθούν. Ωστόσο, μια αναπάντεχη εξέλιξη φέρνει νέα ανατροπή. Ο νεαρός οδηγός, με το αμάξι του γεμάτο με τις κατασκευές, σταθμεύει σε επικίνδυνο σημείο του δρόμου. Ένα άλλο αυτοκίνητο, που κινείται με υψηλή ταχύτητα, τον χτυπάει και το αμάξι του νεαρού πέφτει στον γκρεμό. Όλα δείχνουν ότι κανείς δεν θα επιβιώσει.

Την ίδια στιγμή, η Μπαχάρ και ο Τιμούρ μπαίνουν στο χειρουργείο. Τα πράγματα πάνε στραβά όταν ο Τιμούρ παθαίνει ανακοπή. Ο Εβρέν και ο Ουράς καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να τον επαναφέρουν, χωρίς αποτέλεσμα. Ο χρόνος πιέζει, καθώς στο άλλο δωμάτιο έχουν ήδη αφαιρέσει το όργανο από τη Μπαχάρ για τη μεταμόσχευση. Η ζωή της Μπαχάρ και του Τιμούρ τώρα εξαρτάται από τις ικανότητες του Εβρέν, και όλα είναι στα χέρια του.

Για την αρχική σελίδα « Bahar » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

bahar epomena epeisodiaBahar spoilerBahar εξελόιξειςBAHAR ΕΠΕΙΣΟΔΙΑBahar σκαιBahar τρειλερ