Bahar – Η φωτιά περικυκλώνει την Μπαχάρ – Θα γλιτώσει;

Bahar – Μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του Τιμούρ με τη Ρενγκίν, η Μπαχάρ αποφασίζει να αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι που έμεναν και να πάρει τα παιδιά της, αφήνοντας πίσω τα πάντα. Ωστόσο, τα επόμενα επεισόδια φέρνουν καταιγιστικές εξελίξεις που ανατρέπουν τα σχέδιά της.

Bahar – Η φωτιά περικυκλώνει την Μπαχάρ – Θα γλιτώσει;

Ο Τιμούρ, καθημερινά, δείχνει να απομακρύνεται από τη Ρενγκίν και προσπαθεί να κερδίσει τη συγχώρεση της Μπαχάρ. Η κατάσταση αλλάζει δραματικά όταν μαθαίνει ότι η μητέρα του έχει πάει κρυφά στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Εβρέν τον ενημερώνει ότι η κυρία Σεβρά ζήτησε να υποβληθεί σε γενικό τσεκάπ. Ο Τιμούρ ανησυχεί για την υγεία της μητέρας του και οι φόβοι του επιβεβαιώνονται με άσχημο τρόπο: τα αποτελέσματα δείχνουν καρκίνο και απαιτούν άμεση θεραπεία. Η είδηση σοκάρει όλους. Ο Τιμούρ προσπαθεί να στηρίξει τη μητέρα του και ζητά από τη Μπαχάρ να επιστρέψει για ένα βράδυ στο σπίτι με τα παιδιά.

Αν και βρίσκει τον εαυτό της σε αδιέξοδο, συμφωνεί να τον βοηθήσει. Ο Τιμούρ βλέπει αυτή την ευκαιρία για να είναι κοντά της και να της ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά η Μπαχάρ παραμένει ανένδοτη. Στις επόμενες ημέρες, ενώ ο Τιμούρ συνεχίζει να βρίσκεται κοντά της, μια μεγάλη καταστροφή συμβαίνει στο νοσοκομείο: ένα μηχάνημα βραχυκυκλώνει και πυκνοί καπνοί γεμίζουν όλους τους ορόφους. Ο συναγερμός ηχεί και οι γιατροί με τους νοσηλευτές προσπαθούν να σώσουν τους ασθενείς.

Ο Ουράς παρατηρεί ότι η Μπαχάρ λείπει, και σύντομα το συνειδητοποιούν και ο Εβρέν με τον Τιμούρ. Εισέρχονται στο νοσοκομείο για να τη βρουν και ανακαλύπτουν ότι είναι παγιδευμένη σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο. Μετά από πολλές προσπάθειες, ο Εβρέν και ο Τιμούρ σπάνε την πόρτα και βγάζουν την Μπαχάρ από το δωμάτιο. Αφού της παρέχουν πρώτες βοήθειες, η Μπαχάρ τους ευχαριστεί, ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούν να διαπιστώσουν αν όλοι οι ασθενείς έχουν βγει ασφαλείς.

Για την αρχική σελίδα « Bahar » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

BAHARbahar epomena epeisodiabahar exelixeisBahar spoilerBAHAR ΕΠΕΙΣΟΔΙΑBahar σκαιBahar τρειλερ