Bahar εξελίξεις – Πετάει Τιμούρ – Νεβρά στο δρόμο

Bahar εξελίξεις – Από τη στιγμή που η Μπαχάρ ανακάλυψε την απιστία του Τιμούρ και την παράνομη σχέση του με τη Ρενγκίν, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διάλυση του γάμου τους. Αν και η Μπαχάρ δεν διαθέτει τις αναγκαίες αποδείξεις για να εξασφαλίσει διαζύγιο, όλα αλλάζουν από τις εξελίξεις που ακολουθούν.

Bahar εξελίξεις – Πετάει Τιμούρ – Νεβρά στο δρόμο

Όπως έχει αποκαλυφθεί, μια φωτιά στο νοσοκομείο δημιούργησε πανικό, και όταν η κατάσταση τίθεται υπό έλεγχο, ξεκινάει έρευνα για τα αίτια. Κατόπιν εντολής του προέδρου, μια νοσηλεύτρια εξετάζει το υλικό από τις κάμερες και βλέπει τον Τιμούρ με τη Ρενγκίν να μοιράζονται μια ρομαντική προσωπική στιγμή λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά. Χωρίς να το πει σε κανέναν, η νοσηλεύτρια καταγράφει το βίντεο στο κινητό της. Την ίδια ώρα, η Τσαγλά ανακαλύπτει ότι η Παρλά είναι κόρη του Τιμούρ και αποκάλυψε το μυστικό στην Μπαχάρ.

Σοκαρισμένη, η Μπαχάρ συνειδητοποιεί πόσο ψεύτικη ήταν η ζωή της δίπλα στον Τιμούρ. Προτού προλάβει να ηρεμήσει, η νοσηλεύτρια της παρουσιάζει το βίντεο με τον Τιμούρ και τη Ρενγκίν. Η Μπαχάρ, ταραγμένη και δακρυσμένη, αποφασίζει να εκδικηθεί. Την επόμενη μέρα, η Νεβρά, η μητέρα του Τιμούρ, έχει οργανώσει γιορτή για την επέτειο του ζευγαριού και ζητάει από την Μπαχάρ να υποκριθεί πως όλα είναι καλά για να μην ρεζιλευτεί. Όμως, η Μπαχάρ αποκαλύπτει μπροστά σε όλους ότι έχουν χωρίσει. Η δικηγόρος της Μπαχάρ ερευνά τη ζωή του Τιμούρ και ανακαλύπτει ότι η Μπαχάρ είναι κληρονόμος του πατέρα του Τιμούρ και ιδιοκτήτρια του σπιτιού που μένουν.

Η Νεβρά, που γνώριζε την αλήθεια, είχε υποθηκεύσει το σπίτι χωρίς να το πει στην Μπαχάρ, έπεσε θύμα απάτης και έχασε τα χρήματα της υποθήκης. Ο Τιμούρ και η Νεβρά βρίσκονται σε δύσκολη θέση και πρέπει να επιστρέψουν στην Μπαχάρ ό,τι της στέρησαν. Λίγες μέρες μετά, το δικαστήριο αναθέτει προσωρινά το σπίτι στη Μπαχάρ μέχρι να διευκρινιστεί η υπόθεση της υποθήκης, αφήνοντας τον Τιμούρ και τη Νεβρά χωρίς σπίτι, αναγκασμένους να μείνουν σε ξενοδοχείο και σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα « Bahar » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

BAHARbahar epomena epeisodiabahar exelixeisBahar spoilerBAHAR ΕΠΕΙΣΟΔΙΑBahar σκαιBahar τρειλερ