Bahar – Επεισόδιο 133, 134 – 4ος Κύκλος

Bahar – Επεισόδιο 133, 134 – 4ος Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς …

Bahar – Επεισόδιο 133, 134 – 4ος Κύκλος

Bahar – Επεισόδιο 133 – 4ος Κύκλος

Ο Μεχμέτ-Εμίρ επιστρέφει, όμως, η κόρη του δεν μπορεί να συγχωρήσει τις επιλογές του. Η πραγματική ιδιότητα της Ζουχάλ γίνεται πλέον γνωστή και η αλήθεια δεν θα αργήσει να μαθευτεί.

Η Χουλιά με τη Νουράν και την νταντά της κάθονται έξω από την έπαυλη όταν φτάνει ένα ταξί και κατεβαίνει ο Μεχμέτ-Εμίρ. Η Νουράν τον αγκαλιάζει χαρούμενη και του λέει πως «έλεγαν ότι δεν θα ξαναγυρίσεις». Η Εφσούν αποκαλύπτει στη Σουλτάν την πρόθεση της Ιδιας και του Αρντά να μιλήσουν. «Το πήραμε απόφαση, θεία.

Δεν γίνεται έτσι. Θα τα πούμε στην Μπαχάρ. Η Νουράν θα μείνει ως κόρη μου για άλλη μια μέρα». Ο Μεχμέτ-Εμίρ ομολογεί στον Αρντά ότι βρήκε μόνο κλειστές πόρτες και κανείς δεν έδωσε λεφτά για τον όμιλο. Η Τζεμρέ δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι χρεοκόπησαν και επιμένει να πάνε στη δεξίωση του Σεζγκίν. «Δεν είναι αυτή η ζωή που μου έταξες. Δεν παντρεύτηκα γι’ αυτό μαζί σου» του λέει εκνευρισμένη και αυτός της θυμίζει ότι «εξαιτίας αυτού του γάμου έχασα την κόρη μου». Bahar – Επεισόδιο 133, 134 – 4ος Κύκλος

Στη συνέχεια τηλεφωνεί στην Μπαχάρ, εκείνη όμως του λέει πικραμένη, «κάποιες απώλειες στη ζωή δεν επανορθώνονται. Και εσύ έχασες εμένα. Με παράτησες». Η Σουλτάν λέει στη Ζουχάλ ότι τα σχέδιά της πήγαν χαμένα και ότι ο Αρντά θα μιλήσει στην Μπαχάρ. «Θα της πει ότι η Νουράν είναι κόρη της. Και ότι την έκλεψες από το νοσοκομείο». Η Ζουχάλ την απειλεί με τη σειρά της ότι θα καταγγείλει την ίδια και την Εφσούν.

Η Μπαχάρ είναι σίγουρη πως η Ζουχάλ κρύβει κάποιο μυστικό και ζητά τη βοήθεια του Νεντίμ. Ο Βολκάν συνοδεύει την Γκανιμέτ στην παρουσίαση της σειράς της Ζεϊνέπ. Ο Μεχμέτ-Εμίρ λέει στον Κεμάλ ότι αδιαφόρησε για όσα έκανε με τον Κενάν, αλλά δεν θα αδιαφορήσει για τον τρόπο που φέρεται στη Μουγκιέ. Η Γκανιμέτ διαμαρτύρεται, όταν οι δημοσιογράφοι ρωτούν τη Ζεϊνέπ αν συζεί με το συμπρωταγωνιστή της.

Και πληγώνεται όταν η Ζεϊνέπ δηλώνει πως μητέρα της είναι η Σουλτάν και η Γκανιμέτ τη μεγάλωσε και είναι κάτι σαν υπηρέτρια. Η Νουράν ακούει τη μητέρα της να λέει στην Τεγιά να μαζέψει τα πράγματά της και πιστεύει πως θέλουν να τη διώξουν από το σπίτι. Κλειδώνεται στο μπάνιο και αρχίζει να σπάει πράγματα. Όταν ο Αρντά ανοίγει την πόρτα, η Νουράν τους λέει με παράπονο, «τι σας έκανα; Δεν με αγαπάτε πια; Γατί με διώχνετε; Υποσχεθείτε ότι δεν θα με δώσετε σε κανέναν». Bahar – Επεισόδιο 133, 134 – 4ος Κύκλος

Ο Νεντίμ αποκαλύπτει στην Μπαχάρ ότι η Ζουχάλ δεν είναι νοσοκόμα και την έχουν διώξει από όλα τα νοσοκομεία που έχει δουλέψει. Η Μπαχάρ χτυπά την πόρτα της Ζουχάλ και τη ρωτά, «τι έκανες στο μωρό μου; Τι έπαθε η κόρη μου;». Η Νεχίρ λέει στον Ατές πως χτες επέστρεψε ο Κενάν και αποφάσισε να πει στην Αστυνομία όσα ξέρει για το θείο της.

Η Μπαχάρ έρχεται να μιλήσει στον Ατές, αλλά τον βλέπει με τη Νεχίρ και φεύγει. Ο Ατές την ακολουθεί στην έπαυλη και την ακούει να ρωτά τη Σουλτάν και την Εφσούν «Η Ζουχάλ δεν είναι νοσοκόμα. Εσείς το ξέρατε;».

Bahar – Επεισόδιο 134 – 4ος Κύκλος

Όταν ο Κενάν Ερκσάν ζητάει από τον Ατές ν< συναντηθούν, σίγουρα δεν περιμένει πως θα γίνε αποδέκτης της πιο άμεσης απειλής.

Oταν η Μπαχάρ ζητά απαντήσεις και η Σούλιτάν με την Εφσούν μένουν σιωπηλές, η Μπαχάρ επιμένει να μάθει τι δουλειά έχουν  με τη Ζουχάλ. «Εφσούν, αν ξέρεις κάτι και σωπαίνεις δεν θα σε συγχωρήσω ποτέ στη ζωή μου», της ξεκαθαρίζει και η Εφσούν δικαιολογείται λέγοντας: «Γιαtί επιτίθεσαι σε μένα; Από πού να ξέρω εγώ για το πτυχίο της Ζουχάλ». Βγάζει από το χρηματοκιβώτιο το πιστοποιητικό θανάτου του μωρού. Ο Ατές τη ρωτά γιατί το χαρτί αυτό είναι στα χέρια της και η Εφσούν του λέει ότι η Μπαχάρ ήταν στη φυλακή κι αυτός σε κώμα. Bahar – Επεισόδιο 133, 134 – 4ος Κύκλος

Η Μπαχάρ αποφασίζει να μιλήσει ξανά στη Ζουχάλ και ο Ατές θέλει να είναι παρών. Η Εφσούν ξεσπά και λέει στη Σουλτάν: «Η αμαρτία μου είναι ασυγχώρητη». Η Τζεμρέ κανονίζει συνάντηση με τον Κενάν και η Εφσούν με τη Χουλιά την παρακολουθούν. «Μπορεί να είπα ψέματα, μπορεί να είμαι κακός άνθρωπος, όμως, δεν πέθανε κανένα μωρό εξαιτίας μου», λέει η Ζουχάλ στην Μπαχάρ και τον Ατές.

Ο Μεχμέτ-Εμίρ πηγαίνει να δει την Μπαχά και της λέει: «Μου έλειψες πολύ, κόρη μου και την αγκαλιάζει σφιχτά. Στην έπαυλι φτάνει μια ανθοδέσμη και η Εφσούν νομίζε άτι είναι από τον Αρντά, αλλά από την κάρ τα θεωρεί άτι τα έστειλε η Ζεϊνέπ, αλλά στη πραγματικότητα είναι δουλειά της Τζεμρ για να τους χωρίσει. Κάνει σκηνή ζηλοτυπί ας στον Αρντά και πάει να ξεκαθαρίσει τηn κατάσταση με τη Ζεϊνέπ. Bahar – Επεισόδιο 133, 134 – 4ος Κύκλος

Η Νεχίρ λέει στι θείο της ότι ο Ντενίζ είναι στην πράγματι κότητα ο Ατές Γκερμάν. Ο Κενάν ξεσπά λέ γοντας ότι την πλησίασε για να του κάνε κακό, αλλά η Νεχίρ τον κατηγορεί ότι αυτόι την ξεγέλασε. «Είσαι ένας δολοφόνος. Εσυ πρέπει να πεθάνεις. Αν πειράξεις ξανά η Ατές, θα σε καταγγείλω στην Αστυνομία», Όταν φεύγει η Νεχίρ, ο Κενάν ζητά από τοτ Ατές να συναντηθούν.

Η Νεχίρ βρίσκει τη διεύθυνση της Μπαχάρ και της αποκάλυπτε ότι είναι η ανιψιά του Κενάν Ερκσάν και ότι πήγε για να της ζητήσει συγγνώμη. Μπροστά στον Κενάν, ο Ατές του λέει: «Δεν φοβάμαι, εσύ να φοβάσαι. Για όσα έκανες στη Μπαχάρ, σε μένα, στη Χασρέτ, στο γιο μου Στο τέλος αυτής της ιστορίας θα σε σκοτώσω» και του αφήνει μια σφαίρα για υπενθύμιση. Η Σουλτάν θυμίζει στη Ζεϊνέπ το δείπνο με τον Αλιτζάν, το γιο του παραγωγού, και η Γκανιμέτ έχει αντιρρήσεις. Bahar – Επεισόδιο 133, 134 – 4ος Κύκλος

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Bahar – Επεισόδιο 135, 136, 137, 138 – 4ος Κύκλος

Για την αρχική σελίδα «Bahar» πατήστε ΕΔΩ

4ος κύκλοςBAHARBahar – Επεισόδιο 133 – 4ος ΚύκλοςBahar – Επεισόδιο 133-134 – 4ος ΚύκλοςBahar – Επεισόδιο 134 – 4ος ΚύκλοςBahar – Επεισόδιο 135 – 4ος ΚύκλοςBahar – Επεισόδιο 136 – 4ος Κύκλοςepisodio