Bahar – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 – 4ος Κύκλος

Bahar – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 – 4ος Κύκλος Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς …

Bahar – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 – 4ος Κύκλος

Bahar – Επεισόδιο 11 – 4ος Κύκλος

Η Μπαχάρ έχει μάθει τα ψέματα της Ζουχάλ και είναι σίγουρη πως η Εφσούν και η Σουλτάν γνωρίζουν πολύ καλά τι άλλο κρύβεται πίσω από αυτά. Ενώ η Μπαχάρ ακολουθεί την υποψία της, ο Ατές είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει μόνη.

Δεν θα τα παρατήσουν και οι δύο, προτού μάθουν τι απέγινε το παιδί τους. Η Μπαχάρ δεν αντέχει την ένταση όλης της υπόθεσης και πέφτει λιπόθυμη στο έδαφος. Όταν συνέρχεται, συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται στο σπίτι του Ατές, όμως, εκείνη δεν θέλει να μείνει.

Την ώρα που φεύγει, έρχεται πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τη Νεχίρ. Η Εφσούν υποπτεύεται μια μυστική τηλεφωνική συνομιλία της Τζεμρέ και αποφασίζουν μαζί με τη Χιούλγια να την ακολουθήσουν. Όταν αντιλαμβάνονται ποιον πήγε να συναντήσει, γίνονται έξαλλες. Το ίδιο και ο Μεχμτέτ – Εμίρ, ο οποίος το έχει πληροφορηθεί από την αδερφή του. Η Νεχίρ, ύστερα από τη συνάντηση με την Μπαχάρ, καταλαβαίνει πως κάτι κρύβει ο μυστηριώδης άντρας, που γνώρισε πρόσφατα και απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια… Bahar – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 – 4ος Κύκλος

Bahar – Επεισόδιο 12 – 4ος Κύκλος

Η Νεχίρ θα κάνει μια μικρή έρευνα στο γραφείο του Ατές και θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την ταυτότητα αυτού του άντρα και τη σχέση, που έχει με τον θείο της και τα εγκλήματα, που έχει διαπράξει. Μια έκπληξη περιμένει την Εφσούν στην έπαυλη.

Ένα ωραίο μπουκέτο λουλούδια. Το σημείωμα όμως, που υπάρχει μέσα στo μπουκέτο, κάνει την έκπληξη ιδιαίτερα δυσάρεστη. Ο Μεχμέτ – Εμίρ αποφασίζει να επισκεφτεί την Μπαχάρ ελπίζοντας πως θα την κερδίσει πάλι πίσω.

Ο τρόπος που μιλά ο Μεχμέτ – Εμίρ και η ψυχολογική κατάσταση της Μπαχάρ, θα φέρουν και πάλι κοντά τον πατέρα και την κόρη. Άλλη μια κόρη πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα της προκειμένου να τα ξαναβρούν. Η Ζεϊνέπ βρίσκεται στο σπίτι της Γκανιμέτ μαζί με τη Σουλτάν, για να την κάνει να τη συγχωρέσει για τη συμπεριφορά της.

Για να της αποδείξει πόσο τη θέλει στη ζωή της, θα της κάνει μια πρόταση, την οποία θα δεχτεί. Έχει έρθει η ώρα για τη Νεχίρ να αντιμετωπίσει τον θείο της και να του πει πως ξέρει όλη την αλήθεια… Bahar – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 – 4ος Κύκλος

Bahar – Επεισόδιο 13 – 4ος Κύκλος

Η Νεχίρ ανακοινώνει στον Κενάν πως ο κ. Ντενίζ, που ήθελε να του συστήσει, δεν είναι άλλος από τον Ατές, ο οποίος ζητάει εκδίκηση. Σειρά έχει η Μπαχάρ. Η Νεχίρ αποκαλύπτει στην Μπαχάρ ότι είναι η ανιψιά του Κενάν και ζητά συγχώρεση για όσα της έχει κάνει ο θείος της.

Η αντίδραση της Μπαχάρ, όμως, δεν είναι αυτή, που περίμενε. Ο Κενάν έχει υποσχεθεί στη Νεχίρ ότι δεν πρόκειται να πειράξει τον Ατές.

Αποφασίζει, όμως, ότι έχει έρθει η ώρα να μιλήσουν από κοντά. Ο Ατές δέχεται την πρόσκληση και τον επισκέπτεται στην κρυψώνα του, μόνος και άοπλος και έχοντας κάτι να του προσφέρει. Το “δώρο” αυτό κρύβει μια έκπληξη για τον Κενάν, ο οποίος δεν το αντιλαμβάνεται έγκαιρα. Η Εφσούν αυτή τη φορά, δέχεται έναν φάκελο με ένα σημείωμα, που την πληροφορεί πως ο σύζυγός της πέρυσι την ίδια ημερομηνία έζησε μια ερωτική βραδιά στην Καππαδοκία με κάποια…

Bahar – Επεισόδιο 14 – 4ος Κύκλος

Ο Αρντά, πιστεύοντας πως το σημείωμα, που έλαβε η Εφσούν, είναι ένα παιχνίδι της Ζεϊνέπ, την επισκέπτεται στο σπίτι της για να την ενημερώσει πως δεν πρόκειται να παρατήσει τη γυναίκα του και την κόρη του.

Η Ζεϊνέπ αρνείται την κατηγορία αυτή, αλλά όχι ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Η μάρτυρας αυτού του διαλόγου, είναι δυσαρεστημένη με τα νέα και πιστεύει πως η Εφσούν πρέπει να μάθει την αλήθεια από πρώτο χέρι. Ο Κενάν έχει αποφασίσει να βλάψει τον Ατές χωρίς να πειράξει τον ίδιο, αλλά κάνοντας κακό και πάλι στους ανθρώπους που αγαπά. Έχει την φαεινή ιδέα να δώσει το “δώρο” του Ατές στην Μπαχάρ, προκειμένου να το φυλάξει εκείνη.

Έτσι, έρχεται η στιγμή που η Μπαχάρ συναντά τον Κενάν από κοντά ύστερα από τόσα χρόνια και όσα της έχει κάνει. Πώς θα εξελιχθεί η συνάντηση Μπαχάρ-Κενάν; Θα αντέξει να αντικρύσει η Εφσούν της πικρή αλήθεια, που απειλεί το γάμο της; Bahar – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 – 4ος Κύκλος

Bahar – Επεισόδιο 15 – 4ος Κύκλος

Η Τζεμρέ έχει αποκαλύψει την κοντινή επαφή του Αρντά και της Ζεϊνέπ στην Καππαδοκία. Τώρα ο Αρντά και η Ζεϊνέπ πρέπει να δώσουν μια εξήγηση και αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η Εφσούν παίρνει απόφαση να μαζέψει τα πράγματά της, να πάρει τη Νουράν και να φύγει απ’ το σπίτι.

Ο Αρντά δεν επιτρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο, έτσι, αποφασίζει να αποχωρήσει ο ίδιος από την έπαυλη. Η απρόσμενη επίσκεψη του Κενάν στο σπίτι της Μπαχάρ, βάζει την Μπαχάρ σε κίνδυνο. Η αστυνομία περικυκλώνει το σπίτι και ζητά από τον Κενάν να παραδοθεί. Εκείνος, όμως, δεν το βάζει εύκολα κάτω. Για να γλυτώσει παίρνει όμηρο την Μπαχάρ.

Ο Κενάν καταφέρνει και βρίσκει τον τρόπο να ξεφύγει. Η αστυνομία, όμως, που τον κυνηγάει εδώ και πέντε χρόνια, καταφέρνει να τον συλλάβει. Ο Ατές βρίσκεται στην αίθουσα ανάκρισης του αστυνομικού τμήματος μόνος με τον Κενάν. Ο Ατές έχει την τιμή να εξηγήσει στον Κενάν πως η σφαίρα, που του έδωσε, έκρυβε μέσα της μια συσκευή παρακολούθησης και ότι όλο αυτό βοήθησε πολύ για να τον εντοπίσουν. Ο Κενάν είναι σε έξαλλη κατάσταση.

Η Μπαχάρ τρέχει με την πρώτη ευκαιρία στον Μεχμέτ – Εμίρ για να του πει τα νέα η ίδια. Οι ψυχές της μαμάς της, του Ιλγιάς και του Ντορούκ έχουν πλέον βρει γαλήνη. Τα πράγματα και οι καταστάσεις για τη Ζεϊνέπ χειροτερεύουν. Παράλληλα με την απώλεια της αγάπης και από τις δυο μαμάδες της, έχει ακυρωθεί το συμβόλαιο, που είχε υπογράψει με την εταιρία της Εφσούν και την έχουν απολύσει από τη σειρά, που μόλις άρχισε να παίζει… Bahar – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 – 4ος Κύκλος

Bahar – Επεισόδιο 16 – 4ος Κύκλος

Ο Ατές, θορυβείται από τις απειλές του Κενάν και τρέχει αμέσως στην Μπαχάρ προκειμένου να της προσφέρει προστασία. Η πόλη είναι γεμάτη από άντρες του Κενάν και μπορούν να κάνουν τα πάντα ανά πάσα στιγμή. Ο Ατές έχει να αντιμετωπίσει την απόρριψη της Μπαχάρ, η οποία αρνείται να δεχτεί την προστασία του. Ο Ατές δεν το βάζει κάτω. Ακόμα κι αν χρειαστεί να κοιμηθεί μπροστά από την πόρτα του σπιτιού της, είναι αποφασισμένος να την προστατέψει από τον Κενάν.

Η Εφσούν, η Χιούλγια και η Σουλτάν είναι στεναχωρημένες με τον κίνδυνο διάλυσης του γάμου της Εφσούν και του Αρντά. Εκείνη τη στιγμή, εμφανίζεται στην έπαυλη ο Μεχμέτ – Εμίρ, ο οποίος θα φέρει φως στην υπόθεση. Αποκαλύπτονται τα ψέματα και το παιχνίδι της Τζεμρέ και αποδεικνύεται ότι δεν συνέβη τίποτα μεταξύ του Αρντά και της Ζεϊνέπ.

Η Εφσούν ανακουφίζεται και το μόνο πράγμα που θέλει, είναι να φέρει τον άντρα της πίσω στο σπίτι. Ο Μεχμέτ – Εμίρ ενημερώνει τη Τζεμρέ και τη Χιούλγια για τη σύλληψη του Κενάν και απαιτεί να πουν στο δικαστήριο όλα όσα γνωρίζουν για εκείνον. Διαφορετικά, θα ξεγράψει απ’ τη ζωή του και τις δύο. Η Νεχίρ επισκέπτεται τον Κενάν στο κρατητήριο χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται να δεχτεί πλύση εγκεφάλου απ’ τον πολυαγαπημένο θείο της. Ο Κενάν πατάει τη σκανδάλη ενός πολύ ισχυρού όπλου, δηλαδή μιας πληγωμένης και προδομένης γυναίκας. Η γυναίκα αυτή, είναι η ίδια του η ανιψιά, η Νεχίρ… Bahar – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 – 4ος Κύκλος

Bahar – Επεισόδιο 17 – 4ος Κύκλος

Ο Κενάν οδηγείται στο δικαστήριο. Πλέον, δεν υπάρχει πιθανότητα σωτηρίας. Η Ζεϊνέπ έχει μείνει μόνη και απροστάτευτη. Βρίσκει καταφύγιο στον Τζεμάλ και ζητάει τη βοήθειά του.

Όταν, όμως, ένας από τους μάρτυρες αυτής της συνάντησης είναι η Μουγκιέ, η κατάσταση παίρνει μια πιο δυσάρεστη τροπή. Η Σουλτάν δεν έχει χωνέψει όσα έχει κάνει η Τζεμρέ στην Εφσούν και τη σκληρή συμπεριφορά της απέναντι στη Νουράν. Διαλέγει τη σωστή στιγμή προκειμένου να της δώσει ένα μάθημα για να καταλάβει ότι τα έχει βάλει με λάθος ανθρώπους. Η Τζεμρέ, παρ’ όλο που έχει τρομάξει πολύ με την κίνηση της Σουλτάν, εξακολουθεί να ζητά εκδίκηση.

Είναι αποφασισμένη να διαλύσει την ευτυχία της Εφσούν και του Αρντά. Η Σουλτάν μαθαίνει από τη Χιούλγια, τη Μουγκιέ και τη Χαριγιέ πως η κόρη της συναντιέται και πάλι με τον Τζεμάλ. Παράλληλα, η Ζεϊνέπ σκοπεύει να πάρει πίσω τη δουλειά της με τη βοήθεια του Τζεμάλ. Η Νουράν το έχει σκάσει απ’ το σχολείο. Η Εφσούν την ψάχνει παντού πανικόβλητη. Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί πολλή ώρα για να βρει την κόρη της. Ο πραγματικός εφιάλτης, όμως, μόλις αρχίζει… Bahar – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 – 4ος Κύκλος

Bahar – Επεισόδιο 18 – 4ος Κύκλος

Ο χειρότερος εφιάλτης της Εφσούν φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Η αστυνομία ανηλίκων επισκέπτεται το σπίτι της και τότε όλα αλλάζουν ξαφνικά. Παράλληλα, ο Ατές βρίσκει τη Νεχίρ ζωντανή και τότε εκείνη θα μιλήσει ξεκάθαρα μαζί του.

Όταν όμως αποφασίζει ότι δεν θέλει να συνεχίσει μαζί της, ένα τηλεφώνημα από τον Κενάν θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να καταστρώσει ένα νέο σχέδιο. Ο Ομέρ, προκειμένου να προστατεύσει την Μπαχάρ, την οδηγεί σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Εκείνη αρχικά δεν το δέχεται.

Η Εφσούν μαθαίνει ποιος μπορεί να πρόδωσε το μυστικό της για τη Νουράν και τότε αναλαμβάνει δράση μαζί με τη θεία της. Όταν ο Μεχμέτ – Εμίρ μαθαίνει τι μπορεί να έχει κάνει η Τζεμρέ, πηγαίνει να βρει την Μπαχάρ για να απομακρυνθεί από όλους. Δεν γνωρίζει όμως τι τον περιμένει εκεί…

Bahar – Επεισόδιο 19 – 4ος Κύκλος

Όταν η Τζεμρέ πηγαίνει να βρει τον Μεχμέτ – Εμίρ για να συζητήσουν, δεν θα χαρεί καθόλου με αυτό που θα δει. Ο Τζεμάλ μοιάζει να μην ακούει κανέναν και συνεχίζει την πορεία του με τη Ζεϊνέπ. Έτσι αναλαμβάνει να την προστατέψει από όλους.

Όταν έρχεται το βράδυ, η Εφσούν θα θελήσει να σιγουρευτεί ότι η Νουράν κατάφερε να κοιμηθεί. Ο Αρντά θα την αποτρέψει. Εκείνη όμως βρίσκει έναν ριψοκίνδυνο τρόπο και αυτό μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα.

Το ίδιο βράδυ, η Χιουλγιά θα ακούσει τη φασαρία από το δωμάτιο της κόρης της και τότε θα επέμβει. Μετά από αυτά, ο Τζεμάλ θα αποχαιρετήσει τη Μουγκιέ και θα ακολουθήσει έναν νέο δρόμο. Όταν ο Ομέρ θα επιστρέψει στο μέρος που έχει αφήσει την Μπαχάρ για να την φυλάνε, θα ανησυχήσει μήπως εκείνη το έχει σκάσει…

Bahar – Επεισόδιο 20 – 4ος Κύκλος

Η Νεχίρ, που βρίσκεται στο σπίτι του Ατές, βάζει σε εφαρμογή το δικό της σχέδιο και έτσι αποφασίζει να πάρει τηλέφωνο την Μπαχάρ, κρυφά από τον Ατές. Εκείνος όμως, την τελευταία στιγμή θα την ανακαλύψει και τότε θα προσπαθήσει να συναντηθεί με την Μπαχάρ.

Η συνάντηση αυτή θα έχει μια κατάληξη, που ο Ατές δεν περιμένει. Επιπλέον, εκείνος δεν έχει αντιληφθεί ότι πηγαίνοντας στην Μπαχάρ, τη βάζει, χωρίς να το θέλει, και πάλι σε κίνδυνο. Κι ενώ η Εφσούν προσπαθεί να συνηθίσει την απουσία της Νουράν, ένας συμμαθητής της θα είναι εκείνος, που θα τη βοηθήσει να μάθει με σιγουριά ποιο είναι το άτομο, που διέρρευσε την πληροφορία για την οικογενειακή τους κατάσταση.

Η αρχική υποψία θα επιβεβαιωθεί και τότε μέσα στο σπίτι θα προσπαθήσουν να πιάσουν το άτομο, που τους πρόδωσε…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Bahar – Επεισόδιο 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 – 4ος Κύκλος

Για την αρχική σελίδα «Bahar» πατήστε ΕΔΩ

4ος κύκλοςBAHARBahar – Επεισόδιο 11 – 4ος ΚύκλοςBahar – Επεισόδιο 12 – 4ος ΚύκλοςBahar – Επεισόδιο 13 – 4ος ΚύκλοςBahar – Επεισόδιο 14 – 4ος ΚύκλοςBahar – Επεισόδιο 15 – 4ος ΚύκλοςBahar – Επεισόδιο 16 – 4ος ΚύκλοςBahar – Επεισόδιο 17 – 4ος ΚύκλοςBahar – Επεισόδιο 18 – 4ος ΚύκλοςBahar – Επεισόδιο 19 – 4ος ΚύκλοςBahar – Επεισόδιο 20 – 4ος Κύκλοςepisodio