ΑΥΤΑ είναι τα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και μας σπάνε τα νευρά…

Στο σημερινό βίντεο θα δούμε μερικά πράγματα… που κάνουν οι γυναίκες και μας σπάνε τα νεύρα. Ξέρετε ποιό είναι το κακό με εσάς τις γυναίκες;

Οτι ζητάτε από εμάς να σας καταλαβαίνουμε ενώ στην πραγματικότητα κάνετε τα πάντα για να μην σας καταλαβαίνουμε. Είμαστε με την κοπέλα μου σπίτι και έχουμε κανονίσει να βγούμε με την παρέα στις 11το βράδυ.

Αυτή θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται απο τις 7 και ποτέ δεν θα είναι έτοιμη στην ώρα της.

Πολλές κοπέλες βέβαια εδώ θα πείτε οτι έχετε περισσότερα πραάγματα να κάνετε. ΟΧΙ. Απλά κάθε φορλα που είναι να βγείτε σας πιάνει κατι ψυχολογικό και τρελένεστε. Και το χειρότερο είναι οτι τρελαίνετε και εμάς. Ειληκρινά δεν ξέρω τι παθαίνετε κάνετε λες και ηρθε η συντέλια του κόσμου. Κάνετε μια ώρα μπανιο λες και έχετε να κάνετε απο το πάσχα.

Όταν θα έρθει η ώρα να ντυθήτε θα δοκιμάσετε ΌΛΑ τα ρούχα που έχετε και θα γκρινίαζετε οτι δεν σας κάνει τίποτα και τελικά ια καταλήξετε να φορέσετε αυτό που δοκιμάσατε πρώτο. Μετά πρέπει να κάνετε το μακιγιάζ και να βρείτε τα κατάλληλα παπούτσια και την κατάλληλη τσαντα που τα ταιριάζουν με τα ρούχα σας.

Επίσης εσείς οι γυναίκες πάντα μας ενοχλείτε την πιο ακατάλληλη στιγμή. Μπορεί όλη μερα να καθόμαστε και να μην κάνουμε τιποτα αλλά οταν για 2 ώρες θέλω να δω μπάλα μπάλα εσύ εκείνη την ώρα θα έρθεις να μου μιλήσεις. Και το θέμα είναι οτι θυμώνετε κιόλας.

Εμείς δεν βλέπουμε ποτε τηλεόραση εκτός να είναι να δουμε μπάλα ή αν έχει καμιά καλή ταινία, που αυτό συμβαινει ελάχιστες ωρες την εβδομάδα. Και εσείς έρχεστε εκείνες τις ώρες να μας μιλήσετε λες και το κάνετε επίτηδες. Λογικό είναι εκείνη την ώρα να μην θέλουμε να μιλήσουμε και να σας αγνοούμε, συν του οτι μπορεί να έχουμε νεύρα εκείνη την ώρα γιατί η ομάδα δεν πάει καλά οπότε θα την πληρώσετε εσείς. Γκρινιάζετε οτι όλη την ωρα βλέπουμε τηλεόραση και δεν ασχολούμαστε μαζι σας.

Κάτι ακόμα που κάνετε εσείς οι γυναίκες είναι οτι όταν έχετε κάτι, δηλαδή κάποιο πρόβλημα ή σας απασχολεί κάτι, δεν το λέτε ποτέ αμέσως. Πάντα προσπαθείτε να μας κάνετε να το καταλάβουμε μόνοι μας. Και εδώ είναι που δεν μπορώ να καταλάβω εσάς τις γυναίκες.

Αφού καταλάβουμε οτι έχετε κάτι και παίρνουμε όλο το θάρρος που έχουμε να σας ρωτήσουμε τι έχετε, εσείς μας απαντάτε “δεν εχω τίποτα είμαι μια χαρά” και εκεί που πιστέψαμε οτι δεν έχετε κάτι και ηρεμήσαμε. ΜΠΟΥΜ!!! Ξεσπάτε, φωνάζετε, βρίζετε, ορίεστε και το πάτε αλλού το θέμα. Βασικά πιστεύω οτι το κάνετε επίτηδες αυτό το πράγμα μόνο και μόνο για να μας βρίσετε.

Και τέλος δεν ξέρετε πόσο πολύ μας εκνευρίζετε όταν δεν ξέρετε τι θέλετε.

gynekesnevra