Αστέρια Στην Άμμο – Επεισόδιο 92 – 29/1/20

Αστέρια Στην Άμμο – Επεισόδιο 92 – 29/1/20 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αστέρια Στην Άμμο του Alpha

Αστέρια Στην Άμμο – Επεισόδιο 92 – 29/1/20

Η Αλεξία είναι συντετριμμένη από την δολοφονία της γιαγιάς της. Όλοι οι φίλοι της σπεύδουν να την βοηθήσουν και να τη παρηγορήσουν καθώς και αναλαμβάνουν όλα τα διαδικαστικά της κηδείας. Η Άννα είναι πια πεπεισμένη ότι πρόκειται για δολοφονία που προκλήθηκε από ασφυξία. Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς και τους πιθανούς υπόπτους. Στα χέρια της φτάνουν και οι τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε η Δέσποινα με την Αριάδνη και μαθαίνει για τις κρυφές τους συναντήσεις που την βάζουν σε υποψίες. Ο Νικηφόρος είναι πια σίγουρος ότι ο Ιάκωβος είναι ζωντανός και πως ήδη βρίσκεται στο νησί. Το μίσος του αναζωπυρώνεται..

O Αντρέας και ο Ίωνας ενημερώνουν τον Μάξιμο για το πώς έχει η κατάσταση με τα κορίτσια και ζητάνε τη βοήθειά του ούτως ώστε να μπορέσουν να ταξιδέψουν εκτός χώρας χωρίς προβλήματα.

Ο τοκογλύφος επισκέπτεται τον Νικηφόρο στο σπίτι του και του δίνει μια τελευταία προειδοποίηση διαφορετικό, αν δεν τους ξεχρεώσει, θα του πάρουν το σπίτι και μάλιστα με τρόπο παραδειγματικό.

Ο Λουκάς παρακολουθεί τη νοσοκόμα και την βλέπει που συναντιέται κρυφά με τον Στάμο έξω απ’το νοσοκομείο Είναι πια βέβαιος ότι αυτοί οι δυο συνωμοτούν για να την καταστρέψουν.

Η Βέρα μαθαίνει από τη διευθύντρια του ορφανοτροφείου ότι το ανάδοχο ζευγάρι έχει καταθέσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφο γιο την ολοκλήρωση της υιοθεσίας και πως πολύ σύντομο η Αγάπη θα ενταχθεί και επίσημα στην οικογένειά τους.

Η Δέσποινα δείχνει το βίντεο στον Ιάκωβο, με τον Νικηφόρο και τον Μάξιμο ακριβώς όπως το έχει καταγράψει η κρυφή κάμερα του Θόδωρο.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αστέρια στην άμμο – Επεισόδιο 93, 94, 95, 96, 97

Για την αρχική σελίδα « Αστέρια στην άμμο » πατήστε ΕΔΩ

Αστέρια στην άμμοΑστέρια Στην Άμμο 29/1/20Αστέρια στην άμμο ΕπεισόδιαΑστέρια στην άμμο Επόμενα ΕπεισόδιαΑστέρια Στην Άμμο – Επεισόδιο 92