Αστέρια Στην Άμμο – Επεισόδιο 87 – 22/1/20

Αστέρια Στην Άμμο – Επεισόδιο 87 – 22/1/20 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Αστέρια Στην Άμμο του Alpha

Αστέρια Στην Άμμο – Επεισόδιο 87 – 22/1/20

Ο Αντρέας και ο Ιωνάς ενημερώνουν τον Μάξιμο για το πώς έχει η κατάσταση με τα κορίτσια και ζητάνε τη βοήθειά του ούτως ώστε να μπορέσουν να ταξιδέψουν εκτός χώρας χωρίς προβλήματα.

Ο τοκογλύφος επισκέπτεται τον Νικηφόρο στο σπίτι του και του δίνει μια τελευταία προειδοποίηση διαφορετικά, αν δεν τους ξεχρεώσει, θα του πάρουν το σπίτι και μάλιστα με τρόπο παραδειγματικό.

Ο Λουκάς παρακολουθεί τη νοσοκόμα και την βλέπει που συναντιέται κρυφά με τον Στάμο έξω απ’ το νοσοκομείο.

Είναι πια βέβαιος ότι αυτοί οι δυο συνωμοτούν για να τον ανατρέψουν.

Η Βέρα μαθαίνει από τη διευθύντρια ταυ ορφανοτροφείου ότι το ανάδοχο ζευγάρι έχει καταθέσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για την ολοκλήρωση της υιοθεσίος και πως πολύ σύντομα η Αγάπη θα ενταχθεί και επίσημα στην οικογένειά τους.

Η Δέσποινα δείχνει το βίντεο στον Ιάκωβο, με τον Νικηφόρο και τον Μάξιμο. ακριβώς όπως το έχει καταγράψει η κρυφή κάμερα του Θοδωρή.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Αστέρια στην άμμο – Επεισόδιο 88, 89, 90, 91, 92

Για την αρχική σελίδα « Αστέρια στην άμμο » πατήστε ΕΔΩ

Αστέρια στην άμμοΑστέρια Στην Άμμο 22/1/20Αστέρια στην άμμο ΕπεισόδιαΑστέρια στην άμμο Επόμενα ΕπεισόδιαΑστέρια Στην Άμμο – Επεισόδιο 87Αστέρια Στην Άμμο – Επεισόδιο 87 – 22/1/20