Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άσε μας ρε μαμά του ALPHA …

Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 11

Ο Δημήτρης καθησυχάζει τις ανησυχίες της Έλλης και ξεκινούν τις προετοιμασίες για το γάμο. Ο Ζαχαρίας δίνει μια ιδέα στη Ρωξάνη για την ενίσχυση της ΑΡΜΕΚΟ προτείνοντάς της να δώσει στους υπαλλήλους ένα ποσοστό της εταιρίας για να ενδυναμώσει το ανθρώπινο προφίλ της. Η Ρωξάνη ενθουσιάζεται, όμως ο Μενέλαος, η Κορίνα κι ο Λευτέρης έχουν διαφορετική γνώμη.

Μια νέα ιδέα πέφτει στο τραπέζι. Ένα live video που θα προωθήσει στα social media τα σπίτια βραχυχρόνιας μίσθωσης που έχει αναλάβει η ΑΡΜΕΚΟ. Ο κλήρος για την παρουσίαση του video πέφτει στη Τζοβάνα, που δεν φαίνεται να χαίρεται καθόλου μ’ αυτό. Η Νικόλ βρίσκει προσωρινά κατάλυμα στο σπίτι της Ρωξάνης, όπου ο Λευτέρης με την Νάντια ανακοινώνουν την αναβολή του γάμου τους, γεγονός που φέρνει νέα ρήξη στην οικογένεια.

Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 12

Η Ρωξάνη απαιτεί την άμεση αποχώρηση της Νάντιας από το σπίτι, ενώ ο Λευτέρης έρχεται κοντά με τη Νικόλ. Η Σοφία αποφασίζει να ξεκινήσει μια σειρά από on line βίντεο στο κανάλι της που τελικά θα την φέρουν αντιμέτωπη με τις αλήθειες της και όσα θέλει να κρατήσει κρυφά. Ο Δημήτρης και η Γεσθημανή ψάχνουν τρόπο να φέρουν τη Νικόλ πίσω στο σπίτι. Η Ρωξάνη συνεχίζει να βγαίνει με το Ζαχαρία, ενώ η Τζοβάνα ετοιμάζεται με βαριά καρδιά για τα video προώθησης της ΑΡΜΕΚΟ.

Παράλληλα ο Μενέλαος έχει μια ιδέα για έναν νέο πελάτη. Ο Μάθιου μαθαίνει σοκαρισμένος τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους από το κέντρο γονιμότητας και τα αλλοιώνει έτσι ώστε να μη δείχνει αποκλειστικά υπεύθυνος. Η Έλλη ετοιμάζεται για το γάμο της με το Δημήτρη και η Ρωξάνη θα πρέπει να ρίξει τα μούτρα της και να ζητήσει μια χάρη από τον Θωμά.

Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 13

Ο Θωμάς, μετά από μία ακόμα αντιπαράθεση με το Ζαχαρία, καταφέρνει να κάνει την ανάληψη του ποσού που ζήτησε σαν δάνειο η Ρωξάνη. Ο Άρης πείθει τη Σοφία ότι πρέπει να πει την αλήθεια της στα social media. Θα δικαιωθεί; Οι ετοιμασίες για το γάμο της Έλλης και του Δημήτρη προχωράνε όμως οι αμφιβολίες δεν αφήνουν την Έλλη να χαρεί. Η Τζοβάνα είναι ιδιαίτερα αγχωμένη με την προετοιμασία για το γύρισμα ενώ όλοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις ανησυχίες της. Θα είναι τελικά μια μεγάλη επιτυχία ή ένα μεγάλο φιάσκο; Ο Θωμάς συναντιέται με τη Ρωξάνη προκειμένου να της δώσει τα χρήματα. Καθώς όμως απομακρύνεται από το σημείο συνάντησης θα πέσει θύμα επίθεσης και ο Δημήτρης θα σταθεί ηρωικά δίπλα της για να τη σώσει.

Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 14

Η Ρωξάνη με τον Δημήτρη καταφέρνουν να ξεφύγουν από τους ληστές και να γλιτώσουν τα χρήματα, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Ο Μενέλαος είναι πεπεισμένος ότι κάπου έχει μπλέξει ο Άρης και δεν ξέρει τι να κάνει για τον βοηθήσει. Μαζί με την Τζοβάνα παίρνουν την απόφαση να του μιλήσουν πεπεισμένοι ότι θα ακούσουν τα χειρότερα. Ο Παπαπέτρου βάζει στόχο να φτιάξει κορμί για να εντυπωσιάσει τη Ρωξάνη, την οποία όμως φαίνεται να απασχολεί ο επερχόμενος γάμος του Δημήτρη. Η Έλλη με τη Γεσθημανή στον πυρετό των προετοιμασιών για το γάμο κι ο Δημήτρης σε αναζήτηση γαμπριάτικου κοστουμιού. Φαίνεται πως όλα έχουν μπει σε τελική ευθεία. Είναι όμως έτσι ή όλα θα ανατραπούν την τελευταία στιγμή;

Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 15

Ο Μενέλαος και η Τζοβάνα, καθώς ψάχνουν να βρουν πού έχει μπλέξει ο Άρης, γελοιοποιούνται και έρχονται αντιμέτωποι με τα λάθη που έχουν κάνει ως γονείς. Ο Ζαχαρίας ζητάει από την Ρωξάνη να ξαναβρεθούν για να της εξηγήσει την ύποπτη συμπεριφορά του. Ο Δημήτρης ξεκινάει να φτιάχνει το δώμα για την Νικόλ, όταν η Έλλη παθαίνει νέα κρίση πανικού. Η Κορίνα πετυχαίνει τον Βασίλη στο σπίτι της Έλλης, το οποίο έχουν αναλάβει να ανακαινίσουν ο καθένας εκπροσωπώντας την εταιρία του και φαίνεται ότι έχουν περισσότερα κοινά από όσα νομίζουν. Ο Μάθιου, ο Λευτέρης και η Όλγα αναλαμβάνουν να φυλάνε σκοπιές στο σπίτι μετά την επίθεση στην Ρωξάνη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άσε μας ρε μαμά – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20

Για την αρχική σελίδα « Άσε μας ρε μαμά » πατήστε ΕΔΩ

Άσε μας ρε μαμάΆσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 11Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 12Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 13Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 14Άσε Μας Ρε Μαμά – Επεισόδιο 15