Αποζημίωση μαμούθ για Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου: Πόσα ζητάνε από την οικογένεια Παντελίδη

Τι αποζημίωση μπορούν να ζητήσουν οι Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη;

Το «σήριαλ» στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

«Για όλα τα παλαβά που γράφονται για εκείνη και την Μίνα, την κόρη της… Κανένας δεν τη φωνάζει Μυρσίνη στην Μυτιλήνη. Και τι δεν άκουσε η γυναίκα… οτι την επισκέφθηκε λένε οι Μινχάουζεν, ο αδελφός του Παντελίδη στο νοσοκομείο…»

«Έλα Χριστέ και Παναγία, ούτε ζωγραφιστούς δεν τους έχουμε δει τους ανθρώπους, ούτε τηλέφωνο δεν μας έχουν πάρει, ούτε και θέλουμε, τι να μας πούνε…» ,λέει στο Youweekly.gr φίλη της Μίνας, που είναι συνέχεια στο πλευρό της μάνας.

Και συνεχίζει: «Τι να λέμε… ειδικά Πέμπτη και Παρασκευή γινόταν χαμός στο νοσοκομείο. Η Μίνα δεν συνεργαζόταν καθόλου με τους γιατρούς, έκλαιγε, φώναζε, έβριζε! Το κορίτσι ασυναίσθητα ακόμη δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται, θα δεχόταν επισκέψεις; Μιλάμε για ηλιθιότητες, όχι αστεία! Τώρα, όσο για την υγεία της Μίνας, κάθε μέρα πάει και καλύτερα, αλλά…»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί επέλεξαν το μέτρο της καταστολής γιατί η νεαρή κοπέλα ήταν διεγερτική και δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς, δημιουργώντας ανησυχία ότι θα μπορούσε ακόμα και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της.

Όπως εξηγούν οι γιατροί, η διεγερτική συμπεριφορά θεωρείται αναμενόμενη σε τέτοια περιστατικά βαριά, όπως της Μίνας Αρναούτη, που παρέμειναν επί μακρόν στη ΜΕΘ σε καταστολή. «Ένας ασθενής δεν ξυπνάει από το κώμα και αρχίζει να μιλάει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χρειάζεται χρόνος έως ότου ανακτήσει συνείδηση του χώρου και του κόσμου γύρω του», εξηγεί γιατρός της ΜΕΘ.

Οι γιατροί, ωστόσο, αυτή τη φορά επέλεξαν να προχωρήσουν σε τραχειοστομία προκειμένου να υποβοηθήσουν την αναπνοή της 30χρονης, καθώς όπως λένε είναι πιο «εύκολη» και έτσι μπορούν να γίνουν πιο ομαλά τα επόμενα δύσκολα βήματα για τη νεαρή κοπέλα.

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη δείχνει τα δόντια του στην οικογένεια Παντελίδη και σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά…

Ο κ.Κολέτης έριξε μία βόμβα μεγατόνων! Αποκάλυψε ότι η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη έχει διορίσει δικούς της τεχνικούς συμβούλους, κι εδώ δώστε μεγάλη βάση… Οι τεχνικοί σύμβουλοι της Μίνας Αρναούτη και της οικογένειας της, σε τίποτα δεν συμφωνούν με τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας Παντελίδη.

Όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει ένας αμείλικτος δικαστικός πόλεμος γιατί προφανώς η στόχευση των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας Παντελίδη, είναι να αποδείξουν ότι για το ατύχημα έφταιγε η κακή κατασκευή του δρόμου.

Από την άλλη μεριά πολλοί υποστηρίζουν ότι η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη πιθανόν θέλει να αποδείξει, ότι για το ατύχημα έφταιγε ο Παντελής Παντελίδης που ήταν ο οδηγός του οχήματος.

Τουλάχιστον αυτά συμπεραίνει κανείς από τις δηλώσεις του δικηγόρου…

Δείτε τι είπε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Τι απαντάει μεγαλοδικηγόρος για την υπόθεση:

Πόσα λεφτά πρέπει να πάρει από την οικογένεια Παντελίδη, η μητέρα της Μίνας Αρναούτη;

«Δεν ξέρω, τι θα κάνει ο συνάδελφος, αλλά εγώ αν ήμουν δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου θα διεκδικούσα τουλάχιστον 1.500.000 ευρώ για την Αρναούτη και 500.000 για την Κυριάκου».

Και συνεχίζει στο Υouweekly.gr o μεγαλοδικηγόρος: «Πρώτα από όλα, θα προσπαθούσα να τις εκπροσωπήσω και τις δυο και επειδή αυτό δεν είναι εφικτό, θα προσπαθούσα με έναν συνάδελφο να είχαμε κοινή γραμμή. Είναι εξαιρετικά σημαντικό τα δυο κορίτσια να λένε τα ίδια και πάνω από όλα την αλήθεια, η οποία έτσι κι αλλιώς θα αποδειχθεί από την αδιάψευστη μέθοδο του DNA της αστυνομίας».

Από πού πηγάζει το χρηματικό ποσό της διεκδίκησης και το ύψος του;

«Ειναι απλό: αν οι τοξικολογικές εξετάσεις αποδείξουν ότι ο Παντελίδης οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, αυτό θα συνεπάγεται την de facto ευθύνη του τροχαίου, άρα και την ευθύνη βλαβών των συνεπιβάτιδών του, αν υπολογίσουμε την ταχύτητα, την σφοδρότητα, τις βλάβες τον κοριτσιών και την οικονομική κατάσταση της οικογένειας του Παντελίδη, είναι βέβαιο ότι μιλάμε για τεράστιες αποζημιώσεις«.

Και αν οι τοξικολογικές δείξουν ότι δεν υπήρχε αλκοόλ ή οποία άλλη ουσία στο αίμα του Παντελίδη τι γίνεται τότε;

«Απλά τότε πάμε σε διπλή αποζημίωση, διεκδικούμε και από την οικογένεια Παντελίδηλόγω παραβίασης του ΚΟΚ και ριψοκίνδυνη οδήγηση που οδήγησε στο τροχαίο και εναντίον της ασφαλιστικής που είχε ασφαλίσει το αυτοκίνητο του Παντελίδη. Τώρα θέλω την προσοχή σας, αν η ασφάλεια του Παντελίδη ήταν μικτή και ο Παντελίδης από τις εξετάσεις αποδειχθεί νηφάλιος τότε και η οικογένεια Παντελίδη και τα 2 κοριτσάκια διεκδικούν τεράστια ποσά από την ασφαλιστική. Αν όμως οι εξετάσεις δείξουν οποιοδήποτε ουσία πάνω από το όριο τότε η ασφαλιστική δεν πληρώνει τίποτα.»

Πόσο θα κρατήσει η ιστορία των αποζημιώσεων και των δικαστηρίων αν δεν υπάρχει συμβιβασμός;

«Πάνω από 5 έως 7 χρόνια υπολογίζω, αλλά στο τέλος ότι και να γίνει τα 2 κορίτσια θα δικαιωθούν είμαι βέβαιος, γιατί είναι τα αθώα θύματα ενός τροχαίου που θα τις στοιχειώνει για μια ζωή και το δικαστήριο είναι πάντα με τα θύματα, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από φτωχές οικογένειες. Θα συμβούλευα την οικογένεια Παντελίδηνα συμβιβαστεί αν το ποσό που θα ζητήσουν οι δυο οικογένειες των κοριτσιών είναι λογικό»

«Ευθύνη βαρύνει άλλον τον οδηγό… αν ο υπόχρεος σε αποζημίωση οδηγός κάτοχος αποβιώσει είτε στο ίδιο το ατύχημα, είτε εξάλλου γεγονότος, τότε υποχρέωση προς αποζημίωση αποτελούσα την παθητική πλευρά της περιουσίας τους μεταβιβάζεται στους κληρονόμους του θανόντος εκ του νόμου η εκ διαθήκης ΑΚ1710 ΕΠ», καταλήγει ο μεγαλοδικηγόρος στο σάιτ youweekly.gr.

Ωστόσο μία φωτογραφία ήρθε να φέρει τα πάνω-κάτω και να επιβεβαιώσει -ίσως- τις υποψίες της μητέρας του Παντελή Παντελίδη, ότι δηλαδή, δεν ήταν οδηγός ο γιος της αλλά κάποιο από τα δύο κορίτσια.

Βλέποντας την φωτογραφία από ότι απέμεινε από το αυτοκίνητο του 33χρονου τραγουδιστή δημιουργείται ένα τεράστιο ερώτημα. Ο αερόσακος του συνοδηγού, όπως διαπιστώνεται είναι γεμάτη αίμα!

Πώς από την στιγμή που η συνοδηγός, Φρόσω Κυριάκου δεν είχε αιμορραγήσει, ο αερόσακος του συνοδηγού είναι «βουτηγμένος» στο αίμα;

apozimiousiatychimafroso kyriakoumina arnaoutipantelis pantelidis