Αποκαλυπτικό: Αυτά είναι τα ονόματα (έκπληξη) που «εισβάλουν» στο Your Face Sounds Familiar

Είτε θετικά είτε αρνητικά τα σχόλια για το show μεταμορφώσεων το μόνο σίγουρο είναι πως απασχολεί το τηλεοπτικό κοινό τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στα social media.

Οι ιθύνοντες του show επέλεξαν να ενισχύσουν το Your Face Sounds Familiar με μια νέα ενότητα που σίγουρα θα κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού αφού θα καλείται να αναγνωρίσει ποιος guest καλλιτέχνης μεταμορφώνεται σε κάποιο εγχώριο ή διεθνή star.

Η ενότητα θα τιτλοφορείται ως Secret Guest και σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσει την Κυριακή 17 Απριλίου. Ο λόγος που επέλεξαν αυτό το όνομα είναι γιατί πραγματικά οι υπεύθυνοι του show προσπαθούν να κρατούν τους guests επτασφράγιστο μυστικό και μέχρι και την στιγμή του live να μην έχουν γίνει γνωστά τα ονόματά τους.

Απολαύστε ξανά την εμφάνιση του Δήμου Μπέκε, που του χάρισε την πρώτη θέση στο 2ο live:

https://www.youtube.com/watch?v=by8vBTvaT0c

Η αλήθεια είναι πως αυτή η ενότητα θα ξεκινούσε την προηγούμενη εβδομάδα – όπως σας είχαμε ενημερώσει – με την Μελίνα των Vegas που θα μεταμφιεζόταν σε Lady Gaga. Λόγω όμως των επαγγελματικών της υποχρεώσεων η εμφάνισή της μεταφέρθηκε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, γράφει το people, τα ονόματα που έχουν κλείσει μέχρι στιγμής για να κάνουν guest μεταμόρφωση είναι εκτός από τη Μελίνα Μακρή, ο Ησαΐας Ματιάμπα, η Μαίρη Συνατσάκη και η Νάντια Μπουλέ όσο για το ποιους θα υποδυθούν εκτός από την τραγουδίστρια των VEGAS που είναι γνωστό προς το παρόν δεν θα το… προδώσουμε ακόμα.

Σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον η νέα ενότητα του YFSF και το twitter θα βρει ακόμα ένα λόγο για να «πάρει φωτιά».

onomata ekplixiYour face sounds familiar