Αποκάλυψη Χίου: Ο Μαυρίκος μου είχε πει ποιος θα τον φάει. Λάδωνε πολιτικούς και…

Ποιους καίει ο Στέφανος Χίος για το δυστύχημα Μαυρίκου;

Συγκλονίζει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» του Στέφανου Χίου, με πρώτο θέμα -φυσικά- τον εκδότη, Παναγιώτη Μαυρίκο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα και σύμφωνα με προσωπικές αποκαλύψεις του Στέφανου Χίου, ο δημοσιογράφος δήλωσε πως ο Παναγιώτης Μαυρίκος τον είχε ενημερώσει για το ποιοι είναι οι εχθροί του.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Χίος αποκάλυψε «Ο Παναγιώτης Μαυρίκος μου είχε πει ποιος θα τον φάει. Ένας που λαδώνει πολιτικούς, έχει μπράβους και πολλά λεφτά».

Ωστόσο, ανατριχίλα προκαλεί και η αποκάλυψη του ίδιου του Παναγιώτη Μαυρίκου ακριβώς έναν χρόνο πριν, στην εκπομπή του Στέφανου Χίου.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις Μαυρίκου:

Αξίζει να σημειωθεί, πως και από πλευράς του ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε «Αναφορικά με το σενάριο της δολιοφθοράς, σημείωσε ότι ο εκδότης Μαυρίκος είχε επιλέξει να αναδεικνύει και να ονομάζει συμπεριφορές παράνομες πολιτικών, επιχειρηματιών και άλλων παραγόντων και κατά συνέπεια «είχε πάρα πολλούς εχθρούς». «Ήταν πάντοτε ανήσυχος», πρόσθεσε, ωστόσο είχε επιλέξει να μην έχει σωματοφύλακες ή οδηγούς.

Πιθανή χαρακτήρισε την εκδοχή του ατυχήματος, ο Ανδριανός Μιχάλαρος, μηχανικός αυτοκινήτων, πρόεδρος του βιομηχανικού επιμελητηρίου Πειραιώς και ιδιοκτήτης ΚΤΕΟ. Όπως επισήμανε αν και το όχημα του εκδότη είναι από τα καλύτερα στον κόσμο, «ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί το κακό, να πάρει φωτιά το αμάξι». «Δεν είναι απλό να πάρει φωτιά αλλά δεν είναι και δύσκολο», πρόσθεσε για να διευκρινίσει ότι εάν υπάρξει διαρροή καυσίμου και γεμίσει ο χώρος του κινητήρα καύσιμο ενδέχεται να δημιουργηθεί σπινθιρισμός.

Ερωτηθείς για ποιο λόγο ο οδηγός δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από το όχημα, ο κ. Μιχάλαρος εκτίμησε ότι είναι πιθανό το σενάριο να μπλόκαραν οι ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές και να μην πρόλαβε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού.

apokalipsismaurikiosstefanos xios