Απίθανο βίντεο: Φορτηγατζής κάνει όπισθεν σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας!

Για πάνω από 800 μέτρα έκανε «οχτάρια» ο μεθυσμένος οδηγός της νταλίκας προσπαθώντας με την όπισθεν να αποφύγει τα διόδια.

Αν η πληθώρα των βίντεο από την Κίνα ή χώρες του Τρίτου Κόσμου σας έχουν πείσει ότι μόνο σ’ αυτά τα μέρη του πλανήτη οι φορτηγατζήδες είναι τα… άτακτα παιδιά του δρόμου, το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η υπηρεσία αυτοκινητοδρόμων της Βρετανίας δείχνει ότι συμβαίνουν και εις… Εσπερίαν.

Όπως βλέπουμε στις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου Μ6, ο Τσέχος οδηγός μία από τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρίας της Βρετανίας, αποφασίζει να κάνει όπισθεν με το φορτωμένο 40 τόνους φορτηγό του.

Όμως πέρα από την εντελώς απαράδεκτη και επικίνδυνη απόφαση να κάνει όπισθεν σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, είναι προφανές ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί οδηγήσει σωστά ούτε για λίγα μέτρα. Παρ’ όλα αυτά επιμένει και τελικά καταφέρνει να κάνει πάνω από… 800 μέτρα, κάνοντας «οχτάρια» στη μέση της ασφάλτου, και με τους άλλους οδηγούς να… χαροπαλεύουν για να γλιτώσουν από το θανατηφόρο δυστύχημα.

Οι υπεύθυνοι του αυτοκινητοδρόμου που παρακολουθούσαν τις κάμερες ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 56χρονο Τσέχο οδηγό. Στον έλεγχο για αλκοόλ που του έγινε η ένδειξη «93» στο ειδικό μηχάνημα επιβεβαίωσε τις αρχικές υποψίες ότι ο οδηγός δεν θα μπορούσε να οδηγήσει ούτε πατίνι σε πλατεία, πολύ δε περισσότερο μια τέτοια νταλίκα και μάλιστα όπισθεν.

Ο οδηγός συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση για επικίνδυνη οδήγηση, ενώ του αφαιρέθηκε η άδεια για 12 μήνες. Μάλιστα αν θελήσει να την αποκτήσει ξανά θα χρειαστεί να περάσει εξ αρχής όλες τις εξετάσεις.

Παράλληλα η εταιρία του τον απέλυσε, καθώς όπως δήλωσε εκπρόσωπός της στα θέματα οδικής ασφάλειας δεν υπάρχει παρά μηδενική ανοχή.

https://www.youtube.com/watch?v=hXq-XpeQ6As

dromosfortigoopisthen