Άπιστος spoiler: Πρέπει να τον κάνει να ζηλέψει

Άπιστος spoiler: Η Ντερίν κάνει την επανάστασή της, θέλοντας να εκνευρίσει τον Βολκάν. Βέβαια, δεν το καταφέρνει. Όσο εκείνος είναι κολλημένος με την Ασιγιά, τόσο η Ντερίν νευριάζει με τη συμπεριφορά του. Βλέπει πως ο σύζυγός της κόλλησε ακόμη περισσότερο με την πρώην του, παρόλο που εκείνη ετοιμάζει να κάνει ένα νέο βήμα στο πλευρό ενός άλλου άντρα. Έτσι, η Ντερίν θεωρεί πως για να κερδίσει την προσοχή του Βολκάν, πρέπει να τον κάνει να ζηλέψει.

Άπιστος spoiler: Πρέπει να τον κάνει να ζηλέψει

Ξεκινάει να ντύνεται, να στολίζεται και να βγαίνει έξω διαρκώς. Δεν ενημερώνει που πηγαίνει, απλώς λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι, αφήνοντας την αίσθηση πως φλερτάρει δεξιά κι αριστερά. Ο Βολκάν, αντί να θυμώσει με την Ντερίν εξαιτίας της ζήλιας του, εξοργίζεται για άλλους λόγους. Τον ενοχλεί που η σύζυγός του λείπει ώρες από το σπίτι και αφήνει την μικρή Ζεϊνάμπ μόνη της.

Καθώς εκείνος επιθυμεί να παρακολουθεί την Ασιγιά, δυσκολεύεται να αφήσει το παιδί αρκετές ώρες μόνο του. Έτσι, φωνάζει στην Ντερίν για το παιδί, αποδεικνύοντάς της πως δε ζηλεύει καθόλου. Αντιθέτως, ο έρωτάς του για εκείνη έχει σβήσει οριστικά.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆπιστοςΆπιστος Spoiler