Άπιστος Spoiler: Ποιος θα βγει ζωντανός από αυτό το παιχνίδι

Άπιστος Spoiler: Ο Άλι βιώνει την πρώτη του αγάπη, ωστόσο, μέσα σε αυτή τη χαοτική ατμόσφαιρα, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός με τους ανθρώπους γύρω του. Η απάτη αποκαλύπτεται σύντομα και ο Αράς βρίσκει επίσης μάρτυρες που αθωώνουν την Ασία, αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Η Ασιγιά καταφέρνει να κάνει το παιχνίδι να λειτουργήσει υπέρ της ώστε να ξαναρχίσει τη ζωή της με την ησυχία της. Ο Σελτζούκ και ο Νιλ, παρά τις αντιρρήσεις τους, αποφασίζουν να επισπεύσουν τον γάμο τους. Η αγάπη ενώνει μερικούς ανθρώπους και απροσδόκητα χωρίζει άλλους.

Άπιστος Spoiler: Ποιος θα βγει ζωντανός από αυτό το παιχνίδι

Η Ασιγιά και Αράς αποχαιρετούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μαζί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ενώ όλα φαίνονται να παίρνουν το δρόμο τους και το ταξίδι έχει οριστεί, η μοίρα επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη για την Ασιγιά. Θα καταφέρει τελικά το πονηρό σχέδιο της Γκιονούλ να την σταματήσει και θα αντιμετωπίσει σοβαρές ποινικές κυρώσεις; Η Ασιγιά προσπαθεί να αποκαταστήσει την επαγγελματική της φήμη και η έρευνα του νοσοκομείου λειτουργεί υπέρ της. Αλλά δεν ήξερε ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτή την περίτεχνη παγίδα.

Η διάσπαση και η απόφαση της Ασιγιά να μείνει, άλλαξαν το παιχνίδι. Η ίδια ήταν αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να παρέμβει στη ζωή της, ανέτρεψε τα προηγούμενα πρότυπα της ηθικής συμπεριφοράς της. Η Ντερίν έχει συχνές συγκρούσεις με τη μητέρα της, η οποία στα μάτια του Βολκάν γίνεται όλο και πιο αδύναμη. Η σύγκρουση κλιμακώθηκε, και οι δύο πλευρές χρησιμοποίησαν τα πιο ισχυρά μέσα. Πού θα πάει όμως αυτή η μακροχρόνια εχθρότητα; Τα σχέδια της Ασιγιά οδηγούν στην κατάρρευση της σχέσης του Βολκάν και της Ντερίν, με νέο δράμα και τοξική συμπεριφορά. Απολάμβανε την κατάσταση και προετοιμαζόταν μεθοδικά για το επόμενο βήμα.

Η προσφορά της Ασιγιά για την προεδρία της φιλανθρωπικής οργάνωσης θα προκαλέσει σημαντικό πλήγμα στην κυρία Γκιονούλ και την οικογένειά της και θα ωθήσει τη σχέση τους στο χείλος του γκρεμού. Το παιχνίδι της εκδίκησης της Ασιγιά αγγίζει ένα νεύρο, και η Ντερίν αντιμετωπίζει τους χειρότερους φόβους της. Η σχέση του Βολκάν και της Ντερίν επηρεάζεται από τις εξελίξεις, ενώ ο Αλί πνίγεται από τη συνεχιζόμενη ένταση. Η Ασιγιά δηλητηριάζει το μυαλό του Βολκάν με περίεργες υποψίες και ασαφείς ενδείξεις. Η Γκιονούλ μάχεται για τον έλεγχο της κλινικής ενάντια στην αυξανόμενη δύναμη της Ασιγιά. Ο Βολκάν δεν μπορούσε πλέον να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψεύτικο. Ποιος θα επιβιώσει από αυτό το συνεχιζόμενο παιχνίδι εξουσίας; Τα γενέθλια της Ασιγιά πλησιάζουν και το δώρο του Βολκάν θα είναι και πάλι θέμα σύγκρουσης μεταξύ των δύο γυναικών στη ζωή του.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆπιστοςΆπιστος Spoiler