ΑΠΙΣΤΟΣ SPOILER: Μπαίνει στη διοίκηση τού νοσοκομείου

ΑΠΙΣΤΟΣ SPOILER: Η Ασιγιά εκβιάζει με όποιον τρόπο μπορεί τις καταστάσεις, οδηγώντας την Ντερίν στην απόλυτη παράνοια και σε ρήξη με τη μητέρα της, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της. Συγχρόνως, η Γκιονούλ κάνει μία δελεαστική πρόταση στον Σελτζούκ, θέλοντας να ρίξει απότομα τον Βολκάν από τη θέση κυριαρχίας στον όμιλο επιχειρήσεων της οικογένειας.

ΑΠΙΣΤΟΣ SPOILER: Μπαίνει στη διοίκηση τού νοσοκομείου

Η Ασιγιά, μετά την απόφασή της να παραμείνει στη Ραιδεστό, δεν επιτρέπει σε κανέναν να παρέμβει ξανά στη ζωή της και σχεδιάζει κρυφά και μεθοδικά τα επόμενα βήματά της. Μάλιστα,, ένα από αυτά είναι να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος του φιλανθρωπικού συλλόγου, δίνοντας ένα μεγάλο χτύπημα στην Γκιονούλ και την οικογένειά της, οδηγώντας τη σχέση τους στα άκρα. Παρ’ όλα αυ τά, όμως, η Γκιονούλ δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και με κάποια απαραίτητα «μαγειρέματα» μπαίνει στη διοίκηση τού νοσοκομείου.

Μάλιστα, κάνει αισθητή την παρουσία της από την πρώτη ημέρα, αν και αγνοεί την οργή του Βολκάν και τα δόλια σχέδια της Ασιγιά. Η τελευταία εκβιάζει με όποιο τρόπο μπορεί τις καταστάσεις, οδηγώντας την Ντερίν στην απόλυτη παράνοια και σε μεγάλη ρήξη με τη μητέρα της. Καταφέρνει, όμως, τον στόχο της. Να βάλει φρένο στα σχέδια της Γκιονούλ. Παράλληλα, ο Σελτζούκ και η Νιλ πηγαίνουν γαμήλιο ταξίδι, αλλά οι σκιές από το παρελθόν τούς ακολουθούν παντού.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆπιστοςΆπιστος Spoiler