Άπιστος Spoiler: Η στιγμή της απόπειρας

Άπιστος Spoiler: Η πρώην του Αράς, του νέου έρωτα της Ασιγιά, εμφανίζεται ξαφνικά, ζητώντας εκδίκηση. Η γυναίκα κατηγορεί την Ασιγιά πως για χάρη της χάλασε ο γάμος της, παρόλο που η ίδια είχε απιστήσει απέναντι στον σύζυγό της. Όσο κι αν ο Αράς προσπαθεί να την απομακρύνει, είναι μάταιο. Η κατάσταση ξεφεύγει στα επόμενα επεισόδια. Η Ασιγιά και η Ντερίν βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες, εξαιτίας μιας απόπειρας δολοφονίας που θα σοκάρει. Όλα κρέμονται από μία κλωστή και οι δυο γυναίκες στέκονται ξανά απέναντι, αλλά ενωμένες.

Άπιστος Spoiler: Η στιγμή της απόπειρας

Η Λέιλα ψάχνει την Ασιγιά, με στόχο να την δολοφονήσει. Θεωρεί πως μόνο έτσι θα καταφέρει να σώσει τον γάμο της. Στο μεταξύ, η Ντερίν ενημερώνεται για τα τελευταία γεγονότα και περνά στην αντεπίθεση. Μία μέρα, η Λέιλα και η Ασιγιά συναντιούνται σε ένα δάσος, για να συζητήσουν. Τότε, ο έλεγχος χάνεται και η Λέιλα σπρώχνει με δύναμη την Ασιγιά στο έδαφος, με αποτέλεσμα εκείνη να τραυματίζεται στο κεφάλι. Η Λέιλα αποφασίζει να την αποτελειώσει και της δίνει την χαριστική βολή. Αρπάζει ένα ξύλο κι ετοιμάζεται να την σκοτώσει. Για κακή της τύχη, όμως, από το σημείο αυτό περνά η Ντερίν, η οποία αφήνει την Λέιλα στο έδαφος, αναίσθητη.

Έτσι, η Ντερίν στέκεται απέναντι στις τραυματισμένες Ασιγιά και Λέιλα, μη μπορώντας να αντιδράσει. Τρέμει στην ιδέα πως κάποιος θα κατηγορήσει εκείνη για τα δύο αυτά ατυχήματα, όπως και συμβαίνει. Η Ντερίν κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας και των δύο γυναικών, στη σειρά Άπιστος. Αν και η Ντερίν το έκανε για να σώσει την Ασιγιά, κανείς δε μπορεί να την πιστέψει (όπως, φυσικά, είναι λογικό).

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆπιστοςΆπιστος Spoiler