Άπιστος Spoiler: Η Ασιγιά θα πάρει το τέλος που της αξίζει

Άπιστος Spoiler: Η Ντερίν και η Ασιγιά αφήνουν πίσω τους τις διαφορές τους. Ο Βολκάν, αφού έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους, μπαίνει στη φυλακή. Πλέον, τον έχουν εγκαταλείψει και η Ασιγιά και η Ντερίν. Καμία δεν είναι στο πλευρό του, καμία δε τον υπολογίζει πια. από όλα τα δεινά που θα περάσει, θα δώσει την χαριστική της βολή στον Βολκάν και θα κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της, χαμογελαστή.

Άπιστος Spoiler: Η Ασιγιά θα πάρει το τέλος που της αξίζει

Μόλις βγαίνει από τη φυλακή, βλέπει τις δύο γυναίκες της ζωής του ευτυχισμένες, χωρίς αυτόν. Ο Αλί αποφοιτά από το σχολείο, έχοντας συμφιλιωθεί με τον Ντεμίρ. Η Ντερίν έχει βρει τον έρωτα σε έναν άνθρωπο που την αγαπά αληθινά και μεγαλώνει μαζί του την κόρη της. Η Ασιγιά οδηγεί τον Βολκάν στο σπίτι της μητέρας του και τον αφήνει να ζήσει μόνος του. Λίγο αργότερα, εκείνος πεθαίνει με άδοξο τρόπο. Η Ντερίν και η Ασιγιά μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αγάπη, κυνηγώντας η κάθε μία τα όνειρά της.

Η ηρωίδα μας πουλάει όλη την περιουσία της στη Ραϊδεστό κι εξαφανίζεται. Πηγαίνει να ζήσει στο Λονδίνο, να εργαστεί εκεί ως γιατρός. Ο γιος της έχει μεγαλώσει και είναι πλέον φοιτητής, μακριά. Το τέλος αυτό είναι λυτρωτικό για όλους, εκτός από τον Βολκάν, ο οποίος μένει μόνος του πίσω.. Η Ντερίν, από εχθρός, έχει γίνει πολύ καλή της φίλη και διαχειρίζεται την περιουσία που άφησε πίσω η Ασιγιά.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆπιστοςΆπιστος Spoiler