Άπιστος Spoiler: Έτσι θα ξεκινήσει η φονική επίθεση

Άπιστος Spoiler: Η Ασιγιά αποφασίζει να εκδικηθεί την Ντερίν και τον Βολκάν. Έχοντας βαρεθεί από αυτή την κατάσταση, ξεκινά να τους χωρίσει οριστικά. Η υγεία και η ψυχική κατάσταση της Ντερίν επιδεινώνονται ραγδαία. Σύντομα, θα χάσει κάθε αυτοέλεγχο, και θα επιτεθεί βίαια στον Βολκάν με ένα μαχαίρι. Αυτό θα τον στείλει στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Άπιστος Spoiler: Έτσι θα ξεκινήσει η φονική επίθεση

Η Ασιγιά ελπίζει ότι η Ντερίν θα τρελαθεί από αυτό το σχέδιο. Η Ντέρια δέχεται να βοηθήσει παρόλο που φοβάται. Και οι δύο έφτιαξαν ένα σχέδιο για να διαλύσουν τον Βολκάν, και να τρελάνουν την Ντερίν! Η Ασιγιά πείθει τον Βολκάν ότι τον θέλει πίσω στη ζωή της. Του ζητά να τερματίσει τον γάμο του με την Ντέριν, για να μπορέσουν να ζήσουν μαζί ως οικογένεια. Ο Βολκάν συμφωνεί και τρέχει σπίτι του για να τερματίσει τον γάμο του. Ωστόσο, δεν τα καταφέρνει, δεν είναι όπως το φαντάστηκε.

Η Ασιγιά καταλαβαίνει ότι ο Βολκάν δεν θα φύγει ποτέ από την Ντερίν. Ως εκ τούτου, επισκέπτεται το σπίτι τους για να δώσει τέλος στον γάμο τους. Η Ντέριν είχε ετοιμάσει ένα μεγάλο τραπέζι για να γιορτάσει το ζευγάρι.

Στόχος τώρα της Ασιγιά, είναι να εκδικηθεί για τον εαυτό της, όχι για τον βολκάν. Όταν τη βλέπει η Ντέριν, κυριεύεται από θυμό και βγάζει ένα μαχαίρι με σκοπό να τη δολοφονήσει. Η Ντερίν προσπαθεί να καρφώσει το μαχαίρι στην Ασιγιά, αλλά δυστυχώς πληγώνει τον Βολκάν, ο οποίος μετά νοσηλεύεται στην εντατική, εξαιτίας αυτού του περιστατικού. Η Ντερίν κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον Βολκάν και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆπιστοςΆπιστος Spoiler