Άπιστος Spoiler: Δίλλημα για τον Βολκάν – Ασιγιά η Ντερίν;

Άπιστος Spoiler: Η Ασιγιά φτάνει στα άκρα για να εκδικηθεί τον Βολκάν. Ο χωρισμός της από τον Αράς είναι οριστικός. Η Ασιγιά απομακρύνεται από τον άντρα που της υποσχέθηκε να την κάνει ευτυχισμένη, και επικεντρώνεται ξανά στον Βολκάν. Σκοπός της είναι να εκδικηθεί για το κακό που της έκανε, και να τον κάνει να πληρώσει το ίδιο τίμημα!

Άπιστος Spoiler: Δίλλημα για τον Βολκάν – Ασιγιά η Ντερίν;

Ο Βολκάν γιορτάζει τον χωρισμό της Ασιγιά. Ο ίδιος απέσυρε το διαζύγιο, επέστρεψε στην αγκαλιά της Ντελίν, και της έδωσε ψεύτικη αγάπη και στοργή. Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ένα πράγμα: ο Βολκάν εξακολουθεί να αγαπά την πρώην του και σύντομα θα το εκμεταλλευτεί.

Αποφασισμένη να εκδικηθεί τον άπιστο Βολκάν, η Ασιγιά ζητά βοήθεια από την Ντεριά. Οι δύο γυναίκες χρησιμοποιούν μαζί το τηλέφωνο της Ασιγιά για να στείλουν το μήνυμα αγάπης του Βολκάν, που αλλάζει τον πρωταγωνιστή! Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του! Ένα βράδυ, η Ασιγιά τον καλεί στο σπίτι της για ποτό, φορώντας μόνο τις πιτζάμες της. Ήταν σίγουρος ότι η πρώην γυναίκα του τον αγαπούσε ακόμα. Φυσικά, έκανε λάθος.

Η Ασιγιά τον κοίταξε στα μάτια και είπε: «Ή θα μείνεις με την Ντερίν ή θα μείνεις μαζί μου. Θα κάνουμε την οικογένειά μας από το μηδέν.» Ο Βολκάν έσκυψε με αυτά τα λόγια, διαβεβαιώνοντάς τη ότι αυτή τη φορά θα τη χωρίσει. Φυσικά, δεν είχε ιδέα ότι είχε πέσει σε παγίδα.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆπιστοςΆπιστος Spoiler