Άπιστος σκαϊ: Ο Βολκάν την θέλει πίσω!

Άπιστος σκαϊ: Η προσπάθεια του Βολκάν να στερήσει από την Ασιγιά τη θέση της στο νοσοκομείο πέφτει και στο κενό και υπεύθυνος για αυτό είναι ο Χαλούκ. Αυτό όμως που δεν αντέχει με τίποτα ο Βολκάν είναι να βλέπει κάποιον άλλον άντρα να πλησιάζει την πρώην σύζυγό του. Ο Βολκάν, με τη δικαιολογία πως ο Αλί δεν χρειάζεται άλλες αλλαγές στην καθημερινότητά του, κάνει ότι μπορεί για να απομακρύνει κάθε αντρική παρουσία από τη ζωή της Ασιγιά.

Άπιστος σκαϊ: Ο Βολκάν την θέλει πίσω!

Αυτό που δεν έχει καταλάβει όμως είναι πως η Ντερίν παρατηρεί προσεκτικά την κάθε κίνησή του και έχει αρχίσει να ζηλεύει παράφορα. Όλες αυτές οι καταστάσεις έχουν επηρεάσει πολύ τον Αλί, που πλέον συμπεριφέρεται παράλογα. Σε μια έξαρση θυμού, μάλιστα, το σκάει από το σχολείο χωρίς να πει σε κανέναν πού πηγαίνει, Τόσο η Ασιγιά όσο και ο Βολκάν τρελαίνονται από ανησυχία, μέχρι που το παιδί ξαναγυρνά στο σπίτι με την επέμβαση της αστυνομίας. Παράλληλα, ο Σελτζούκ υποχρεώνει τον Βολκάν να κατεβάσει τη «μάσκα» του και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά του συναισθήματα για την πρώην σύζυγό του. Και αυτό που βλέπει όταν κοιτάζει μέσα στην καρδιά του τον καταρρακώνει.

Ο Χαλούκ, που διαισθάνεται τα όσα έρχονται, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προκειμένου να μην πληγωθεί η κόρη του. Στο μεταξύ, ο Σελτζούκ συνειδητοποιεί ότι η Νιλ δεν τον αγαπά πραγματικά και το μόνο που θέλει είναι να αποσπάσει την ομολογία του πως αυτός έκανε την επίθεση στην Ασιγιά. Έξαλλος μαζί της, την καταδιώκει παντού για να της ζητήσει εξηγήσεις. Η Ασιγιά, γνωρίζοντας τι είναι ικανός να κάνει, επεμβαίνει για να προστατεύσει τη νέα της φίλη, βάζοντας όμως σε κίνδυνο τον ίδιο της τον εαυτό. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ντεριά μαθαίνει ότι ο Βολκάν όντως πλήρωσε τον Σελτζούκ για να τρομάξει την Ασιγιά και χάνει πάσα ιδέα για τον παιδικό της φίλο.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

ΆπιστοςΆπιστος σκαιΣΚΑΙ