Άπιστος Νέα Επεισόδια: Το τέλος του μικρού Αλί θα είναι γεμάτο εκπλήξεις

Άπιστος Νέα Επεισόδια: Ο Βολκάν, αφού κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, θα φυλακιστεί για χρέη. Η Ασιγιά και η Ντερίν θα γίνουν δύο πολύ καλές φίλες και θα μεγαλώσουν παρέα τα παιδιά τους, βοηθώντας η μία την άλλη. Κι όμως, το τέλος του μικρού Αλί, θα είναι γεμάτο εκπλήξεις. Η παραμυθένια του οικογένεια διαλύθηκε μέσα σε μια στιγμή, με τον πατέρα του από εκεί που ήταν πρότυπο, να μετατρέπεται σε έναν μεγάλο του εχθρό.

Άπιστος Νέα Επεισόδια: Το τέλος του μικρού Αλί θα είναι γεμάτο εκπλήξεις

Ο Αλί, αν και θα διχαστεί αρκετά, στο τέλος θα καταλάβει πως ο πατέρας του ήταν πράγματι άπιστος σε όλα του. Θα τον πονέσει με τον χειρότερο τρόπο η απουσία του, αλλά και η συμπεριφορά του απέναντι στις δύο γυναίκες της ζωής του. Ο μικρός Αλί θα μεγαλώσει μαζί με την μητέρα του, η οποία θα ακολουθήσει τα όνειρά της, ταξιδεύοντας στο εξωτερικό. Θα αγαπήσει πολύ την αδελφή του Ζεϊνέπ, η οποία μεγαλώνοντας δε θα θυμάται τον πατέρα της.

Ο Αλί λέει στην μικρή του αδελφή πως τον έχει, πλέον, συγχωρέσει, μόνο που ο Βολκάν δεν είναι πια στη ζωή για να το ξέρει. Η τελευταία σκηνή της σειράς θέλει τον Αλί και την Ζεϊνέπ 20 χρόνια μετά, να βρίσκονται πάνω από τον τάφο του πατέρα τους. Συζητούν για το πώς έζησαν πριν χρόνια, για τα λάθη του Βολκάν και για το πόσο άλλαξαν οι ζωές τους.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

nea epeisodiaΆπιστοςΆπιστος νέα Επεισόδια