Άπιστος νέα Επεισόδια: Αυτό θα είναι το τέλος Σελτζούκ και Νιλ στην σειρά!

Άπιστος νέα Επεισόδια: Δύο χαρακτήρες αρκετά περίεργοι που όσο κι αν έρχονται κοντά, άλλο τόσο απομακρύνονται. Μυστικά και ψέματα του παρελθόντος έρχονται στο φως και δίνουν απαντήσεις για τις ζωές τους. Δύο νεαροί πρωταγωνιστές που μας έχουν απασχολήσει αρκετά. Ο Σελτζούκ και η Νιλ, ένα περίεργο ζευγάρι, αναμένεται να περάσει από πολλές δυσκολίες ως το τέλος.

Άπιστος νέα Επεισόδια: Αυτό θα είναι το τέλος Σελτζούκ και Νιλ στην σειρά!

Ο Σελτζούκ είναι γιος του Χαλούκ και αδελφός της Ντερίν. Μόλις αυτό αποκαλυφθεί, όλα θα αλλάξουν. Μπορεί πατέρας και γιος να πιαστούν στα χέρια, μπορεί ο Σελτζούκ να δείξει ένα ακόμη πιο σκληρό πρόσωπο, στο φινάλε όμως τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Με το πέρας του χρόνου, ο Σελτζούκ θα αλλάξει. Η Ντερίν θα μάθει την αλήθεια και θα τον αγκαλιάσει σαν αδελφό της. Μόλις έρθει η γαλήνη στη ζωή του, η Νιλ θα πάρει την απόφαση να τον συγχωρέσει για τα λάθη του..

Οι δυο τους θα αφήσουν στην άκρη το παρελθόν τους και θα γίνουν ξανά ένα. Έτσι, στο τέλος της σειράς η Νιλ και ο Σελτζούκ θα παντρευτούν και θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

nea epeisodiaΆπιστοςΆπιστος νέα Επεισόδια