Άπιστος – Επεισόδιo 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

Άπιστος – Επεισόδιo 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος του ΣΚΑΪ

Άπιστος – Επεισόδιo 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

Άπιστος – Επεισόδιo 7, 8

Η Ασιγιά ανακαλύπτει ότι η απιστία του Βολκάν θα καταστρέψει όχι μόνο τη γαλήνη της οικογένειάς τους αλλά και την οικονομική της ασφάλεια. Για να μπορέσει όμως να σώσει ό,τι προλάβει, θα πρέπει να συλλέξει αποδείξεις της εξωσυζυγικής του «δραστηριότητας». Ώσπου να το καταφέρει, θα πρέπει να κρύψει τα πραγματικά της συναισθήματα και να φέρεται φυσιολογικά μπροστά σε όλους. Έτσι, όταν ο γιος τους αρχίζει να διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά ανάμεσα στους γονείς του, η Ασιγιά τον καθησυχάζει. Ταυτόχρονα, εκμυστηρεύεται στην Ντεριά ότι αποφάσισε να μην χωρίσει με τον Βολκάν. Κανείς δεν πρέπει να καταλάβει ότι το πραγματικό της σχέδιο έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή.

Άπιστος – Επεισόδιo 9, 10

Η Ντερίν πιέζει τον Βολκάν να αποκαλύψουν επιτέλους σε όλους το μεγάλο μυστικό τους, καθώς οι γονείς της έχουν ήδη αρχίζει να υποψιάζονται πως η κόρη τους έχει κρυφά σχέση με κάποιον. Εν τω μεταξύ, η Ασιγιά καταφέρνει, με τη βοήθεια της Νιλ, να μαζέψει κάποιες πρώτες αποδείξεις για την απιστία του Βολκάν, όμως την τελευταία στιγμή μια αναποδιά ανατρέπει τα πάντα. Αντί να εγκαταλείψει τις προσπάθειες, η Ασιγιά επιστρατεύει τη γυναικεία γοητεία της για να πετύχει έναν διπλό στόχο: να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει και ταυτόχρονα να μαζέψει ενοχοποιητικά στοιχεία από τον φίλο και οικονομικό σύμβουλό του.

Άπιστος – Επεισόδιo 11, 12

Αποφασισμένη να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο με κάθε τρόπο, η Ασιγιά θυσιάζει ένα κομμάτι της αξιοπρέπειάς της προκειμένου να μαζέψει κι άλλα «εφόδια» για τη μάχη που έχει μπροστά της. Εν τω μεταξύ, ο Βολκάν αρχίζει για πρώτη φορά στη ζωή του να υποψιάζεται πως η γυναίκα του κάτι του κρύβει. Σύντομα, οι εξελίξεις αρχίζουν να τρέχουν πιο γρήγορα από την Ασιγιά και τα προβλήματα την περικυκλώνουν από παντού. Ο Αλί επιδεικνύει ανησυχητική συμπεριφορά στο σχολείο, ο Μερτ την απειλεί ότι θα αποκαλύψει όσα έγιναν μεταξύ τους, ενώ η ερωμένη του Βολκάν τολμά ακόμα και να εμφανιστεί στο σπίτι της. Απελπισμένη η Ασιγιά θέλει να εγκαταλείψει τη μάχη, όμως την τελευταία στιγμή μένει και πάλι όρθια.

Άπιστος – Επεισόδιo 13, 14

Η ώρα των αποκαλύψεων έχει φτάσει και η Ασιγιά έχει αποφασίσει πως η τελική μάχη θα πρέπει να έχει μεγάλο ακροατήριο. Μπροστά στους γονείς της Ντερίν, αποκαλύπτει πως ο άντρας της έχει σχέση με την κόρη τους εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα περιμένουν και παιδί! Ο Βολκάν δεν μπορεί να πιστέψει πως η Ασιγιά ήξερε τα πάντα και πως επέλεξε να τον εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο. Η Ντερίν προσπαθεί να δει τη θετική πλευρά των πραγμάτων, αφού οι γονείς της έμαθαν έστω κι έτσι την αλήθεια. Η Ασιγιά νιώθει ότι κρατά και πάλι τη ζωή της στα χέρια της: ζητά διαζύγιο και το μόνο που θέλει είναι ο γιος της και το σπίτι τους.

Άπιστος – Επεισόδιo 15, 16

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άπιστος Επεισόδιo 17, 18, 19, 20, 21, 22

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

ΆπιστοςΆπιστος - Επεισόδιo 10Άπιστος - Επεισόδιo 11Άπιστος - Επεισόδιo 12Άπιστος - Επεισόδιo 13Άπιστος - Επεισόδιo 14Άπιστος - Επεισόδιo 15Άπιστος - Επεισόδιo 16Άπιστος - Επεισόδιo 7Άπιστος - Επεισόδιo 8Άπιστος - Επεισόδιo 9Άπιστος σκαι