Άπιστος – Επεισόδιo 133, 134, 135, 136, 137

Άπιστος – Επεισόδιo 133, 134, 135, 136, 137  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άπιστος του ΣΚΑΪ

Άπιστος – Επεισόδιo 133, 134, 135, 136, 137

Άπιστος – Επεισόδιo 133

Η σχέση του Βολκάν και της Ντερίν επηρεάζεται από τις εξελίξεις, ενώ ο Αλί νιώθει να πνίγεται από τις συνεχείς εντάσεις και τα ψέματα μέσα στην οικογένειά του.
Η Ασιγιά δηλητηριάζει το μυαλό του Βολκάν με περίεργες υποψίες και ασαφή στοιχεία. Η κα. Γκιονούλ διεκδικεί τη διοίκηση της κλινικής για να αναχαιτίσει την ολοένα αυξανόμενη δύναμη της Ασιγιά. Ο Βολκάν δεν μπορεί πλέον να διακρίνει το ψέμα από την αλήθεια. Ποιος θα βγει ζωντανός από αυτό το διαρκές παιχνίδι εξουσίας; Τα γενέθλια της Ασιγιά πλησιάζουν και το δώρο του Βολκάν θα αποτελέσει για ακόμη μία φορά, ζήτημα σύγκρουσης των δύο γυναικών της ζωής του. Ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται την παγίδα, στην οποία πέφτει, τυφλός από τη ζήλια του, τόσο για την Ασιγιά, όσο και για την Ντερίν. Η Ντερίν υποκύπτει σε ένα τεράστιο λάθος και οι αποδείξεις που έχει η Ασιγιά για αυτό, της δίνουν μεγάλο προβάδισμα στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις.

Άπιστος – Επεισόδιo 134

Η κα Γκιονούλ κάνει αισθητή την παρουσία της ήδη από την πρώτη μέρα στη Διοίκηση του νοσοκομείου, όμως αγνοεί την οργή του Βολκάν και τα δόλια σχέδια της Ασιγιά. Η Ασιγιά εκβιάζει τις καταστάσεις, οδηγώντας την Ντερίν στην απόλυτη παράνοια και σε μεγάλη ρήξη με τη μητέρα της. Καταφέρνει, όμως, τελικά, τον στόχο της, βάζοντας φρένο στα σχέδια της κυρίας Γκιονούλ. Ο Σελτζούκ και η Νιλ πηγαίνουν ταξίδι για τον μήνα του μέλιτος, αλλά οι σκιές από το παρελθόν τους ακολουθούν παντού…

Άπιστος – Επεισόδιo 135

Η Ασιγιά οργανώνει μία απόδραση στο μέρος που γνωρίστηκαν ο Βολκάν και η Ντερίν. Το γεγονός αυτό εξοργίζει την Ντερίν, η οποία αποφασίζει να ξεσκεπάσει τα σχέδια της Ασιγιά. Οι αποκαλύψεις αφήνουν άφωνο τον Βολκάν κι αρχίζει να ξεσπάει προς κάθε κατεύθυνση. Κανείς δεν θα βγει αλώβητος από αυτό το μάταιο παιχνίδι εκδίκησης… Ο Βολκάν εξαφανίζεται χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το πού βρίσκεται. Ο Αλί ανησυχεί πολύ και προβληματίζεται για το τι πραγματικά συμβαίνει στην οικογένειά του και αν τελικά η μητέρα του είναι τόσο αθώα, όσο θέλει να δείχνει.

Άπιστος – Επεισόδιo 136, 137

Η κα Γκιονούλ έχει μία πρόταση για τον Σελτζούκ που θα ρίξει τον Βολκάν απότομα από τη θέση της κυριαρχίας του στον όμιλο επιχειρήσεων της οικογένειας. Η Ασιγιά έρχεται αντιμέτωπη με τις ευθύνες και τη μοναξιά των πράξεών της. Όμως, αυτή η συνειδητοποίηση την οδηγεί στο μεγαλύτερο κόλπο που έχει στήσει ως τώρα. Σκηνοθετεί τη ληστεία του σπιτιού της και περιμένει τον Βολκάν να πέσει αβοήθητος σε αυτή της την παγίδα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άπιστος Επεισόδιo  138, 139, 140, 141, 142

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

ΆπιστοςΆπιστος – Επεισόδιo 133Άπιστος – Επεισόδιo 134Άπιστος – Επεισόδιo 135Άπιστος – Επεισόδιo 136Άπιστος – Επεισόδιo 137