Απίστευτο περιστατικό έξω από δικαστήριο: Γυναίκα έσβησε τσιγάρο πάνω σε δημοσιογράφο!

Ποιο ασύλληπτο περιστατικό συνέβη έξω από δικαστήριο στην Αυστραλία; Γιατί γυναίκα έσβησε τσιγάρο πάνω σε δημοσιογράφο;

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δημοσιογράφοι, στην προσπάθεια να κάνουν τη δουλειά τους, εμφανίζονται να ενοχλούν οσους έρχονται αντιμέτωποι με… άβολες ερωτήσεις.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην Αυστραλία, όπου οι ρεπόρτερ του δικαστικού περίμεναν έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου για την έκβαση μίας υπόθεσης.

Η δημοσιογράφος του «9News», καθώς φαίνεται, στάθηκε άτυχη, καθώς μάλλον «πίεσε» λίγο παραπάνω τη φίλη του κατηγορουμένου, κατά την έξοδό της από τη δικαστική αίθουσα, με αποτέλεσμα εκείνη να της σβήσει το τσιγάρο που κρατούσε, στο πρόσωπο.

Η νεαρή γυναίκα βρισκόταν στο δικαστήριο Caboolture Magistrates Court, βόρεια του Μπρίσμπεϊν, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον φίλο της ο οποίος είχε οδηγηθεί εκεί προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες για τη συμμετοχή του σε υπόθεση δολοφονίας.

Η 23χρονη βγήκε από τον χώρο κρατώντας ένα τσιγάρο, το οποίο δε δίστασε να σβήσει στο πρόσωπο της ρεπόρτερ του καναλιού 9news, Alex Bernhardt.

Μετά τη πράξη της, η 23χρονη συνελήφθη.

«Το τσιγάρο μου άφησε ένα κόκκινο σημάδι», είπε η δημοσιογράφος σε δηλώσεις της σε μέσο της χώρας της. «Δε είναι κάτι που περιμένεις όταν κάνεις τη δουλειά σου», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο με τη γυναίκα να σβήνει το τσιγάρο της πάνω στη δημοσιογράφο:

https://www.youtube.com/watch?v=CYBEbMSPzNo

dikastiriodimosiografostsigaro