Απάτη – Πώς δήθεν προφήτης κάνει ότι περπατάει στον αέρα…

Μπορεί να προσπαθεί να μοιάσει με θαύμα, αλλά το συγκεκριμένο… βίντεο σίγουρα δεν απεικονίζει κάτι τέτοιο.

Ενας αυτοαποκαλούμενος προφήτης στη Ζιμπάμπουε προσπαθεί να αποδείξει ότι «περπατάει στον αέρα» και γίνεται ρεζίλι στο διαδίκτυο.

Ο χριστιανός ιεροκήρυκας Μπουσίρι, ο οποίος έχει 239.000 followers στο Facebook και άλλο 13.000 στο Twitter, είναι μέρος της πεφωτισμένης χριστιανικής Gathering και ισχυρίζεται ότι τα πλάνα είναι απόδειξη ότι μπορεί να «περπατήσει στον αέρα.»

Η περίπτωση του έχει γίνει τοπικό ανέκδοτο, αφού στο παρελθόν ισχυριζόταν ότι είναι επικεφαλής μιας οργάνωσης που ονομάζεται AFFRICI και ότι μπορεί να «μπει στο βασίλειο πνεύμα» και ότι ο Θεός τον ευλόγησε με ένα ιδιωτικό τζετ που ‘ομως κανείς άλλος δεν επιτρέπεται να δει.

Καθώς τον θεωρούν απατεώνα, κάλεσε τις κάμερες στο σπίτι του για να αποδείξει ότι μπορεί να πετάξει αλλά αυτό το βίντεο δεν φαίνεται να βελτιώνει την αξιοπιστία του.

Το βίντεο ξεκινά με τον Μπουσίρι που έχει τα του ψηλά και τα πόδια κάτω από την σκάλα.

Αρχικά φαίνεται να αιωρείται στον αέρα μετά το τελευταίο σκαλοπάτι στην εντυπωσιακή ξύλινη σκάλα στο αρχοντικό του στο Μαλάουι, αλλά την κρίσιμη στιγμή, η κάμερα δείχνει τα πόδια του.

Καθώς ο ίδιος είναι έτοιμος να «προσγειωθεί», η κάμερα στρίβει γρήγορα μακριά για να αποφύγει να δείξει έναν από τους άνδρες που τον κρατούσαν στον αέρα.

Παρόλαυτα, το βίντεο πιάνει τη σκιά του άνδρα αποκαλύπτοντας την απάτη.

Το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 320.000 φορές στο YouTube και έχει γίνει περίγελος.

https://www.youtube.com/watch?v=fEJtsC5sVZA

apatipseftoprofitisYouTube