ANT1 TV LIVE (Livestreaming)

ANT1 TV LIVE: Η τηλεόραση του ΑΝΤ1 βγήκε στον αέρα σε μια εποχή αλλαγών για το ραδιοτηλεοπτικό σκηνικό της Ελλάδας, την εποχή που η κυβέρνηση του Τζαννή Τζαννετάκη ψήφισε τη νομιμοποίηση της ιδιωτικής τηλεόρασης και ραδιοφωνίας, βάζοντας ένα τέλος στο κρατικό μονοπώλιο που υπήρχε εκείνη την εποχή, στην ενημέρωση.

ANT1 TV LIVE

Δύο χρόνια πριν την πρώτη εκπομπή του σταθμού, πραγματοποιήθηκε η συγχώνευση της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ2 σε έναν ενιαίο φορέα (ΕΡΤ Α.Ε.), ο οποίος θα λειτουργούσε ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου.

Ακολούθησε η ίδρυση του Ινστιτούτου Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων (ΙΟΜ) και της Εταιρείας Παραγωγής και Εμπορίας Εκπομπών και Προγραμμάτων Τηλεόρασης, ενώ το 1989 ιδρύθηκε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). ANT1 TV LIVE

Λίγες μέρες πριν από την ημέρα της πρώτης εκπομπής, το κανάλι διαφημίζεται σε περιοδικά και εφημερίδες. Ο Νίκος Μαστοράκης, γενικός συντονιστής, η Άννα Πρετεντέρη και ο Στέλιος Αντωνιάδης, ως διευθυντές παραγωγής, εργάζονται πυρετωδώς για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Πρώτο πρόγραμμα που προβλήθηκε ήταν η Τηλερουλέτα, ένα μαγνητοσκοπημένο τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Τέρενς Κουίκ, που εκείνη την ημέρα λειτούργησε σαν ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, συγχρονισμένο κατά τέτοιον ακριβή τρόπο ώστε οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν την αλλαγή του χρόνου μέσα από τη συχνότητα του σταθμού. ANT1 TV LIVE

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 Ελλάδας Live TV. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website του τηλεοπτικού σταθμού (antenna.gr)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ή τον τηλεοπτικό σταθμό επισκεφθείτε το επίσημο website του καναλιού.

Δείτε ακόμη περισσότερα κανάλια ζωντανά εδώ.

ant1ant1 anneant1 nextant1 programmaant1 tv liveant1 tv live. ant1 livestreamingANT1 ΕΛΛΑΔΑΣant1 ταινιεςαντ1 τηλεοπτικές εκπομπές