Αντ1 Γυναίκα χωρίς όνομα: Κάτια και Αργύρης κάνουν το επόμενο βήμα

Αντ1 Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια, θέλοντας να παραμείνει ο Νίκος στη φυλακή, έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον αστυνόμο. Εκείνος, όμως, δεν δίνει σημασία στα λόγια της και κλείνει μία συμφωνία μαζί του.Έπειτα από λίγα λεπτά, ο Νίκος αφήνεται ελεύθερος και δίχως να χάσει χρόνο αρχίζει να παρακολουθεί ξανά την Κάτια.

Αντ1 Γυναίκα χωρίς όνομα: Κάτια και Αργύρης κάνουν το επόμενο βήμα

Τη στιγμή noun τελευταία βρίσκεται στο σχολείο για να πάρει τα εγγόνια της, τον βλέπει και σαστίζει. Από την άλλη, έπειτα από όσα έχουν συμβεί η Κλειώ έρχεται ξανά κοντά με τον Κωστή. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα και ο Φώτης συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να προσεγγίσουν τις γυναίκες με τις οποίες είχε παλιά σχέση ο Νίκος.

Από την άλλη, η Κάτια και ο Αργύρης αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι. Οι μέρες περνούν και οι απειλές του Νίκου τρομοκρατούν περισσότερο την Κάτια και τη Μαρίνα.

Η κοπέλα, αν και τρέμει στην ιδέα πως μπορεί να μπει ξανά στη φυλακή, ονειρεύεται μία ευτυχισμένη ζωή μαζί με τον αγαπημένο της, τον Μιχάλη. Παράλληλα, π Μάρθα δεν θα ηρεμήσει αν δεν απαλλαγεί από την Κάτια.Έτσι, συνεχίζει να χειραγωγεί τον Νίκο, ο οποίος δεν μπορεί να αντέξει την απώλεια της κόρης του. Αντ1 Γυναίκα χωρίς όνομα

Την ίδια ώρα, η Κάτια θέλει να βοηθήσει τον Αργύρη να ξεπεράσει όσα τον βασανίζουν από το παρελθόν του. Όμως, ξαφνικά, π ίδια βρίσκεται πάλι μπροστά σε μια αλήθεια που δεν περίμενε.

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

ant1ant1 Γυναίκα Χωρίς ΌνομαΓυναίκα χωρίς όνομα