ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη σε Δούκα – Σκότωσες τον γιό μας

ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ανακαλύπτει πως ο Δούκας με τον Σέργιο σκότωσαν τον πατέρα της Ελένης και κατηγορεί τον άντρα της ότι εξαιτίας του δολοφονήθηκε ο γιος τους!

ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη σε Δούκα – Σκότωσες τον γιό μας

Η άφιξη του Βόσκαρη στο χωριό δεν έχει στόχο μόνο την Ελένη αλλά και τον Δούκα, τον οποίο ποτέ δεν συμπαθούσε από τότε που τον είχε διώξει με τις κλωτσιές, αλλά έκανε πάντα πίσω για χάρη της αδελφικής του φιλίας με τον Σέργιο.

Τώρα, με τον ερχομό του στο χωριό και μάλιστα στη θέση του διευθυντή του αστυνομικού τμήματος, έχει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον ισχυρό άντρα του Διαφανίου, αναγκάζοντάς τον να γίνει σύμμαχος στα σχέδια εξόντωσης της Ελένης. «Εχουμε τον ίδιο στόχο! Να αποτελειώσουμε την Ελένη Σταμίρη», του υπενθυμίζει ο Βόσκαρης και ο Δούκας αρπάζει την ευκαιρία και του λέει: «Για ποιο λόγο θέλεις να εκδικηθείς την Ελένη; Ιέρω ότι και η Μυρσίνη σε βρήκε στις φυλακές και σου ζήτησε να την αποτελειώσεις, αλλά εσύ γιατί το θέλεις τόσο πολύ;».

Τότε ο Βόσκαρης του εξηγεί: «Ο Σέργιος ήταν σαν αδελφός μου! Οταν έμαθα ότι πέθανε είχα συγκλονιστεί, έχασα τον κόσμο όλο! Αλλά όταν αυτή η φόνισσα ομολόγησε ότι εκείνη τον σκότωσε, τότε το έβαλα στόχο να την εκδικηθώ και έκανα τα πάντα για να μεταφερθεί στη δική μου φυλακή. Δυστυχώς όμως στάθηκε και τυχερή και τώρα κυκλοφορεί ελεύθερη! Ομως αν συνεργαστούμε, θα μπορέσουμε να την καταστρέφουμε τελειωτικά». ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες

Όταν ο Δούκας δεν συμφωνεί να συνεργαστεί μαζί του, τότε ο Μάνος του αποκαλύπτει πως ξέρει ένα θανάσιμο μυστικό του: «Ομολογώ πως δεν περίμενα από εσάς, κύριε Σεβαστέ, μια τέτοια απάντηση! Ομως, τι θα γινόταν αν μια μέρα η ενοχή αντιστρέφονταν και η Ελένη ανακάλυπτε πως ο δολοφόνος του πατέρα της ήσασταν εσείς και ο Σέργιος».

Ο Δούκας σοκάρεται: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ‘ πράγμα μου μιλάς! Πώς τολμάς και ξεστομίζεις τέτοια πράγματα μέσα στο σπίτι μου; Εξω, φύγε από εδώ». Ο Βόσκαρης επιμένει: «Κύριε Σεβαστέ, εγώ στη θέση σας θα συμμαχούσα μαζί μου παρά θα απειλούσα! Ξέρουμε και οι δύο – ότι αυτή είναι η αλήθεια! Μου το είχε εκμυστηρευτεί ο Σέργιος, όπως και πολλά άλλα».

Ο Δούκας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του: «Τολμάς και με απειλείς; Δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις! Φύγε αμέσως από το σπίτι μου, τώρα». Ο Βόσκαρης σηκώνεται από την καρέκλα και λίγο πριν φύγει λέει στον Δούκα: «θα σας έλεγα να σκεφτείτε ξανά την πρότασή μου και όλοι θα βγούμε κερδισμένοι… και η φόνισσα χαμένη απ’ όλο αυτό».

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ant1Ant1 Άγριες ΜέλισσεςΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΔούκαςΆγριες Μέλισσες Μυρσίνη