Αντ1 Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα φοβάται πως η Δρόσω θα της πάρει και το παιδί

Αντ1 Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες είναι συνεχείς, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που… καθημερινά χαρίζει στην prime time του ANT1 υψηλά ποσοστά στην τηλεθέαση.

Αντ1 Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα φοβάται πως η Δρόσω θα της πάρει και το παιδί

Η παρουσία της Δρόσως στο Διαφάνι έρχεται να ταράξει την ήδη κλονισμένη ψυχολογική κατάσταση της Ασημίνας, καθώς η τελευταία νιώθει να απειλείται ό,τι έχτισε όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, και ο Νικηφόρος αυτή τη φορά είναι με το μέρος της Δρόσως , συναινώντας στο να βλέπει τον μικρό Σέργιο και αυτό εντείνει την ανησυχία της.

Σύμφωνα με διαρροές, η Ασημίνα για ακόμα μία φορά βρίσκει διέξοδο στον Μπάμπη καθώς η συντροφιά του την ηρεμεί. Ωστόσο, ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να την παρακολουθεί κρυφά, μιας και έχει καταλάβει ότι συμβαίνει κάτι περίεργο. Εκείνη, όμως, που επιβεβαιώνει πρώτη τις υποψίες της σχετικά με τη σχέση που έχουν η Ασημίνα και ο Μπάμπης είναι η Ουρανία, η οποία πέφτει από τα σύννεφα. Η Ουρανία είναι σε πανικό, καθώς ξέρει ότι αν αποκαλυφθεί αυτή η σχέση θα φέρει μεγάλους μπελάδες σε όλους τους εμπλεκόμενους. Αντ1 Άγριες Μέλισσες

Το πιο σημαντικό πρόβλημα, όμως, που θα αντιμετωπίσει η Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες, είναι η επιμονή της Δρόσως να βλέπει τον μικρό Σέργιο. Μάλιστα, η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του μικρού. Ωστόσο, η Ασημίνα δεν φαίνεται διατεθειμένη να την αφήσει, παρά τις παραινέσεις του Νικηφόρου.

Οι δύο αδελφές θα έχουν αρκετές στιγμές έντασης στις Άγριες Μέλισσες, καθώς η Ασημίνα ακόμη δεν της έχει συγχωρέσει την προδοσία με τον άνδρα της, ενώ τώρα φοβάται πως θα της πάρει και το παιδί.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ant1Ant1 Άγριες ΜέλισσεςΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες Δρόσω