ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Δρόσω συναντάει τον μικρό Σέργιο – Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις;

ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Εκείνη έχει να δει το παιδί της έξι χρόνια. Σε αυτό το διάστημα βίωσε δύσκολες καταστάσεις, αντιμετώπισε δυσκολίες, πάλεψε με τον εαυτό της και προσπάθησε να κάνει μία δουλειά που δεν της άρεσε, μόνο και μόνο για να ξεφύγει και να πατήσει στα πόδια της. Όλα όμως αλλάζουν για τη Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη), όταν η αδελφή της, η Ελένη (Μαρία Κίτσου) αποφασίζει να την πάρει από την Τρούμπα και να ζήσουν στον τόπο τους, στο Διαφάνι.

ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Η Δρόσω συναντάει τον μικρό Σέργιο – Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις;

Μία πολύ δυνατή στιγμή τηλεοπτικά έρχεται στις Άγριες Μέλισσες, καθώς η συνάντηση μητέρας και γιου που όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία έρχεται πολύ σύντομα, κόβει την ανάσα και εμείς σας παρουσιάζουμε πως η Δρόσω συναντάει τον μικρό Σέργιο.

Παρά τις αντιρρήσεις της η Δροσούλα αφήνει στα κρύα του λουτρού τον Τάκη (Αργύρη Πανταζάρα) και ακολουθεί την αδελφή της στο Διαφάνι. Εκεί ξέρει ότι όλα έχουν αλλάξει. Ο μόνος που γνωρίζει για το παρελθόν της είναι ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης), ο οποίος και της έχει υποσχεθεί ότι δεν θα μιλήσει σε κανέναν για την Τρούμπα. Και φαίνεται πως κρατά την υπόσχεσή του. Άλλωστε ο συγκεκριμένος ήρωας της έχει εκφράσει όλα όσα νιώθει για εκείνη και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να την κάνει να νιώσει άσχημα.

Ο Κωνσταντής και η Ελένη θα κρατήσουν καλά φυλαγμένο το μυστικό της. Θέλουν να δουν τη Δροσούλα να στέκεται και πάλι στα πόδια της στο Διαφάνι και σιγά σιγά να σκέφτεται την προσωπική της ζωή.

Η Δρόσω όμως δεν έχει κάποιο πρόσωπο στο μυαλό της. Όσο και αν αγάπησε τον Τάκη, φάνηκε ότι δεν είναι ο άνδρας της ζωής, το πρόσωπο εκείνο που θα την κερδίσει και με τον οποίο θα ζήσουν μαζί. Για εκείνη ένα άτομο της έχει κλέψει την καρδιά, εδώ και έξι χρόνια. Ένα πρόσωπο που δεν πρόλαβε να γνωρίσει αλλά έχει πάντα μέσα της σαν κάτι πολύτιμο.

Ο λόγος για το μικρό Σέργιο (Σπύρος Ντούγιας), το παιδί της, που πλέον μεγαλώνει με την αδελφή της την Ασημίνα. Η Δρόσω εξ αρχής ήξερε ότι αυτό θα ήταν και το τίμημα του λάθους της με το Νικηφόρο. Ότι δηλαδή το παιδί που θα γεννούσε θα δίνονταν στην Ασημίνα, η οποία δεν μπορεί να κάνει παιδιά. ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες επεισόδια

Για εκείνη η επιστροφή της στο Διαφάνι φέρνει αλλαγές στη ζωή της, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι αργά ή γρήγορα θ’ ανταμώσει με το μικρό της παλικαράκι, έστω και αν η ίδια της η αδελφή το απεύχεται.

Η συνάντησή της ευνοείται από και το χριστουγεννιάτικο κλίμα στο Διαφάνι. Και Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα όπως ξέρουμε όλοι δεν γίνεται. Εν μέσω μίας χαρούμενης ατμόσφαιρας, η Δρόσω κατόπιν παρότρυνσης της αδελφής της, της Ελένης αποφασίζει να βγει βόλτα στο χωριό. Αυτή θα είναι και η στιγμή που όλοι οι τηλεθεατές που βλέπουν κάθε βράδυ Άγριες μέλισσες περιμένουν να δουν. Ο μικρός Σέργιος σαν μικρό παιδάκι λέει τα κάλαντα. Πού να φανταστεί ότι μπροστά του θα βρεθεί και η βιολογική του μητέρα, που αντικρίζοντάς τον σαστίζει. Το ίδιο και η Ασημίνα, η οποία δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τη συνάντησή τους μετά από έξι χρόνια. Το σίγουρο είναι οι δύο αδελφές θα κρατήσουν μια απόσταση μεταξύ τους, αποφεύγοντας όμως να δείξουν τον αρνητισμό τους στο παιδί που χαίρεται εν μέσω Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας.

Η Δρόσω αν και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ταράξει τη ζωή της αδελφής της για δεύτερη, βλέποντας το παιδί της αναθεωρεί και προσπαθεί να κερδίσει με κάθε τρόπο χρόνο με το μικρό Σέργιο. Εκείνος δεν έχει καταλάβει φυσικά κάτι. Νιώθει όμως όπως θ’ αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες μέλισσες όμορφα απέναντι στη Δροσούλα του. Σύμμαχος της Δρόσως σε ότι έχει να κάνει με τις συναντήσεις Δρόσως-Σέργιου, ο Νικηφόρος (Αναστάσης Ροϊλός). Είναι ο μόνος που θεωρεί ότι η Δρόσω έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει το παιδί της.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ant1Ant1 Άγριες ΜέλισσεςΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες επεισόδιαΑΝΤ1 επεισόδια