Ανεξήγητη φιγούρα την παρακολουθούσε ενώ έκανε videoκλήση!

Η Λόρι Σίμονος τρομοκρατήθηκε όταν η φίλη της που μιλούσε, την ρώτησε αν είναι κάποιος άλλος στο σπίτι.

Ακόμα να ξεπεράσει μία 47χρονη, το περιστατικό που της συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι της, την ώρα που έκανε μία videoκλήση…

Η Λόρι Σίμονς μόλις είχε ξυπνήσει και μιλούσε με την φίλη της Σάνα Τόμας στην εφαρμογή Marco Polο, στην οποία γράφεις video και δέχεσαι απαντήσεις σε real time. Η μητέρα των τεσσάρων παιδιών παραξενεύτηκε όταν η κολλητή της, την ρώτησε αν είναι μόνη στο σπίτι και της ζήτησε να δει ξανά αυτό που είχε τραβήξει.

Τότε με τρόμο διαπίστωσε μία ανεξήγητη φιγούρα να είναι πίσω της, προκαλώντας της τρόμο και αναγκάζοντάς την να κοιμηθεί στην κόρη της το βράδυ, κάνοντας αγιασμό το επόμενο πρωί.

«Το πρόσωπο της φίλης μου έδειχνε τρομαγμένο και ξαφνικά σοβάρεψε. Μένω μόνη και κοίταξα τριγύρω όταν μου το είπε, καθώς ο τρόπος της με πανικόβαλε.

Είδε το video και η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Είχα πολλές εμπειρίες παραφυσικών φαινομένων στην ζωή μου, αλλά τίποτα σαν και αυτό. Έχω κλάψει μόλις δύο φορές στην ζωή μου, αλλά το περιστατικό αυτό με ανάγκασε να βάλω τα κλάματα.

Έδειξα το video σε συναδέλφους μου και άρχισαν να ουρλιάζουν. Τρόμαξα περισσότερο με τις αντιδράσεις τους. Πιστεύω οτι ήταν το πνεύμα ενός αγοριού 13ων και 14ων ετών, όμως κάποιοι μου είπαν οτι μπορεί να είναι εξωγήινος»

videoκλήσηΑνεξήγητη φιγούραΛόρι ΣίμονοςΛόρι Σίμονς