Ανάβει το Φανάρι και πατάνε τέρμα το γκάζι. Μόλις δείτε τι συμβαίνει μετά τη στροφή, θα παγώσετε!

Όταν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο όπως μία Corvette ή κάποιο άλλο γρήγορο αυτοκίνητο, θέλεις πού και πού να το φτάνεις στα άκρα του για να δεις πώς τα πάει. Εξάλλου, τα γρήγορα αυτοκίνητα είναι φτιαγμένα για να πηγαίνουν γρήγορα, αν και είναι σημαντικό να ξέρουμε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή γι’αυτό.

Υπάρχουν πάρα πολλές πίστες όπου μπορείς να τρέξεις όσο μπορείς, οπότε γιατί αυτοί οι τύποι έβαλαν σε κίνδυνο άλλους οδηγώντας έτσι σε δημόσιο δρόμο; Ακόμα και ο τύπος που τραβάει το βίντεο το λέει. Είχε καταλάβει πριν ακόμα ανάψει το φανάρι πως οι δυο τους θα έκαναν χαζομάρα.

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε εάν οι οδηγοί σκέφτονται τι κάνουν ειδικά βλέποντας τον τρόπο που οδηγούν. Τη στιγμή που άναψε το φανάρι, πάτησαν τέρμα το γκάζι και ο ένας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ατύχημα.

Ευτυχώς, μόνο οι οδηγοί ενεπλάκησαν στο ατύχημα και ήταν τυχεροί που δεν χτύπησαν σοβαρά.

Δείτε το βίντεο:

Φανταστείτε να είχε γίνει αλλιώς το ατύχημα και να είχαν χτυπήσει αθώοι περαστικοί. Ο κανονισμός δεν υπάρχει μόνο για την δική μας ασφάλεια, αλλά την ασφάλεια όλων. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να το σκεφτούν καλύτερα πριν κάνουν κάτι παρόμοιο…