Αναδρομικά Στρατιωτικών: Η ημερομηνία καταβολής

Αναδρομικά Στρατιωτικών: Από την στιγμή που ψηφίστηκε η τροπολογία για τα αναδρομικά, ένα είναι το μεγάλο ζητούμενο για τα περισσότερα στελέχη: Η ημερομηνία καταβολής των αναδρομικών και φυσικά το ύψος τους.

Αναδρομικά Στρατιωτικών

Η ημερομηνία καταβολής τους εξαρτάται από δυο κυρίως παράγοντες.

Ο πρώτος είναι η έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) που θα καθορίζει όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα καταναμηθούν τα αναδρομικά σε όλους τους δικαιούχους.

Με βάση αυτή την απόφαση, η οποία αναμένεται να εκδοθεί τα επόμενα 24ωρα, θα εκδοθεί στη συνέχεια και η εφαρμοστική εγκύκλιος με βάση την οποία τα λογιστήρια θα προχωρήσουν στις πληρωμές.

Η απόφαση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει το δυνατόν συντομότερο αυτή η διαδικασία κι έτσι η προεργασία φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πιο πιθανή ημερομηνία καταβολής για τα αναδρομικά ενστόλων και στρατιωτικών είναι η 13 Δεκεμβρίου. Αναδρομικά Στρατιωτικών

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα υπάρξει ξεχωριστή μισθοδοσία με τα αναδρομικά και δεν θα γίνει μαζί με το δώρο ή με τον μισθό του Ιανουαρίου.

Ας ευχηθούμε οι πληροφορίες μας να είναι ακριβείς και τα λάβουν τα στελέχη τα αναδρομικά την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Αναδρομικά ενστόλων: Τα ποσά και το «ψαλίδι»

Tα ποσά που τελικά θα βάλουν στην τσέπη τους θα είναι αρκετά ψαλιδισμένα.

Με έκπληξη, πολλοί δικαιούχοι θα διαπιστώσουν ότι τα αναδρομικά που θα εμφανιστούν στον τραπεζικό λογα­ριασμό τους μετά τις κρατήσεις που θα γίνουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες θα είναι μειωμένα έως και 45%, σε σχέση με το αρχικό μικτό ποσό. Αναδρομικά Στρατιωτικών

Το συνολικό κόστος της επιστρο­φής των αναδρομικών στους εν ενεργεία και συνταξιούχους των ειδικών μισθολογίων ανέρχεται στο 1,4 δισ. ευρώ.

Το γεγονός, όμως, ότι τελικώς στις τσέπες των δικαιούχων θα φθάσει το ποσό των 820 εκατ. ευρώ, σημαίνει ότι θα παίξει ρόλο σε αυτό το «κούρε­μα» και η Εφορία.

Στα ποσά θα επιβληθεί καταρχήν παρακράτηση, με συντελεστή 20%, ενώ στη συνέχεια θα φορολογηθούν με βάση τη φορολογική κλίμακα. Αναδρομικά Στρατιωτικών

Στη συνέχεια, θα γίνει συμψηφισμός με ληξιπρόθεσμες οφειλές που μπορεί να έχουν οι δικαιούχοι στην Εφορία, όπως για παράδειγμα ο φετινός ΕΝΦΙΑ ή ο φόρος εισοδήματος που δεν έχει πληρωθεί. Αναδρομικά Στρατιωτικών

αναδρομικα ενστολων 2018αναδρομικα ενστολων αιτησηαναδρομικα ενστολων πινακεςαναδρομικα ενστολων ποσα ειναιαναδρομικα στρατιωτικωναναδρομικα στρατιωτικων 2018αναδρομικα στρατιωτικων 2018 πινακεςαναδρομικα στρατιωτικων ποτε θα δοθουναναδρομικά στρατιωτικών στεημερομηνία καταβολήςΠέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.